HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointMountain pass protiv švaba…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dečeci znaju (su znali 😀 ) pucati…. znali su i spotove… ali nije im pomoglo…. Ri051 je napokon protivniku udijelio klasični bukkake… clean sheet… klasični knockout u 7 rundi… sudac je morao prekinuti masakr….

Bravo momci, vrhunska partija bez ijedne jedine pogreške…. :smt035

PS. Eh da, skoro sam zaboravio, tražili su nas demorecove !opr019fj

Ganci
    Participant

Svaka vam dala decki!

a sto se tice demorec-a, Bosi ja bi tebe trazio i JMBG 😀 :smt116 :smt098

nego sinula mi ideja nedavno pa Bosi reko da ju vam predstavim,

mozda malo pametujem ali jebat ga ideja je pa da vas pitam sta mislite,

naime kad se odigra match da se uvjek dogovore od 4-ice da netko nabaci post tipa kako je Bosi uradio i mozda cak opseznije malo ako se ima volje,

Statistiku imamo i to fino prikazano, svaka cast.

ali mislim da bi ovo dodalo jos ono nesto.

eto samo ideja nista vise

BaXuZ
    Participant

a bosiljak ti je koristio color corection do ibera, imo je predefinirane postavke za def peak, central peak, assault ledge i cestu pa i chasmu, stalno je alttabao i mjenjao settingse po potrebi, još je pilom prao po njima, decki su krvarili, zvali medice, ovi su trcali i motali im zavoje po ranama, ali nisu imali šanse, color correction bi dobio i rat u Iraku

B051LjKo
    Participant

trla baba lan….

Sve što je bosiljak predefinirao je malo jači kontrast, i niš više…. tko im je kriv što ne znaju spamat s dp-a… Nakikali su me radi tog kretenskog house rula sa hoba i UNX servera milijuna puta… nešto sam trebao i naučiti…

Ganci
    Participant

trla baba lan….

Sve što je bosiljak predefinirao je malo jači kontrast, i niš više….

malo jaci kontrast my ass :smt043

sam se ti opravdavaj, sve vise i vise mi zvucis ko one tvoje kolege tzv pjo igraci sa domace scene :smt046

B051LjKo
    Participant

BTW. Interesantan podatak… zadnju rundu(onu u assaultu) smo vrlo brzo došli na 2vs3 situaciju [bax i ja ostadosmo živi, ja crven od ibera).. I sad, bax se bakće sa dvojicom na CPu i north west low-u [pobio ih obojicu] a ja ispod southa central peaka sa kanoćalom (materijaliziro se kad je team lider krcnuo) snimim tipa preko pola mape ispod jednog bora na ledgu iznad objektiva (desno, lagani north)….. U tipa sam ispalio sve metke iz pile koje sam imao [trajalo je to jedno 6 minuta) isprva ful rafal 200 komada, pa nožice dole… pa burstovi…. pa još malo rafala [do pregrijavanja cijevi]… svako malo bacim oko s kanoćalcem i tip ne mrda, zakempao se ispod tog bora i ni makac…..

Na kraju je pao od poslijednih 20tak metaka dok je bombao baxa koji je rushhao objektiv… Najžilaviji gad u kojega sam ikad pucao…

BaXuZ
    Participant

kao što rekoh, bez color corectiona bili bismo mrtvi

B051LjKo
    Participant

kao što rekoh, bez color corectiona bili bismo mrtvi

Ajd budi dobar pa pojasni ovu tvrdnju… po čemu su to oni bili bolji od nas da nam je color corection spasio dupe?!

BaXuZ
    Participant

pališ se ko žigica !egzorcist !egzorcist !egzorcist !egzorcist !egzorcist !egzorcist

Ganci
    Participant

pališ se ko žigica !egzorcist !egzorcist !egzorcist !egzorcist !egzorcist !egzorcist

!opr019gh !opr019gh :smt041 !opr019g2

Bax imas pifu :smt058 :smt040

B051LjKo
    Participant

fafaj…. već sam se nanervirao… :smt075

[nemrem pronaći prikladni smajli u obliku magarca]

H.T.Get
    Participant

Ajd pustite covjeka na miru, netko je morao nadoknaditi to sto ja nisam nista vidio :smt100

Naime, igrao sam na LCD monitoru i danas cu vrtatiti svoj predragi CRT na stol…

Katastrofa, gledam sa CP-a na ass ledge, vidim lika ispod bora, pomaknem pogled u stranu a ono 2 bora…jedan normalan i jedan zuti… Sve nekako u mrljama kad trcim i zvjeram okolo.

Vjerujem da je to samo stvar navike, jer, monitor je ok, al stvarno….predragi moj CRT :smt055:)

Sto se matcha tice, odigrali smo stvarno dobro, bez greske. Enemi je pucao odlicno, precizno, znali su spotove na mapi, otkuda pucati i kamo ici, ali…jednostavno su bili sokirani sa Bosijevom, Grooovom i Baxovom paljbom s DP-a…nisu mogli prismrditi assledgeu. Ako je netko i prosao dalje, ja sam prasio s CP-a.

Moram reci da su Groo i Bax skulirani koooooo led ledeni i nema panike bez obzira na situaciju, biljezim se sa stovanjem !opr019it

Malo mi je zao sto smo samo jednu igrali u napadu, jer sam malo pucao 203icom prije matcha i mogu reci da sam bas bio u modu.

Na pocetku prve partije u assaultu sam mazno lika s pilom koji je spamao po cesti (kao bosi), prva 203 mu pala na glavu…mislim da drugu partiju ne bi isao tamo :smt066

B051LjKo
    Participant

hmmm hmmm hmmm, čudna mi je ta tvoja fora s duplim borom (aka ghostingom)…. ja imam vrlo sličan monitor tvojemu (930BF, jedina razlika od 931 je sporiji odziv 4ms (g2g) naspram 2 ms(g2g) i stvarno nikakav ghosting ne primjećujem… Jesi siguran da si sve dobro poštelao (mada ne kužim što se tu ima štelati…..)

H.T.Get
    Participant

Ma nije to tako prestrasno, karikiram, stvarno imam “ghost” koji je kratak, mjeri se u milisekundama…ali ga vidim. Slika je ok, vjerujem da nemam sto postelati.

Mislim da kad bih ga koristio par dana da bih prestao primjecivati takve stvari, ali ovako, s crt-a na lcd primjecujem sve. Stvarno mi bilo malo cudno za igrati, mogu cak reci, iritantno…

Recimo, kad trcis i gledas lijevo, desno (provjeravas okolinu, brzi okreti u stranu) prilicno je “mutno”, za razliku od crt-a gdje je slika najnormalnija i mozes vidjeti da li se netko krece ili viri iza kamena. Bojim se da se to na lcd ne vidi ili se vidi ako se naviknes…

B051LjKo
    Participant

Hehe, malo sam bacio oko na 24th. Marine Expeditionary Unit, FR kurwe…. dobar dio njih s FR-om preko 2, pa i 3… očito im se ego našao uvrijeđenim što su ih naspenkale njubare… hehe

EDIT. Još nisu reportali loss… molio bih odgovorne da dejstvuju i prijave ih TWL adminima…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.