Ajd pustite covjeka na miru, netko je morao nadoknaditi to sto ja nisam nista vidio :smt100
Naime, igrao sam na LCD monitoru i danas cu vrtatiti svoj predragi CRT na stol…
Katastrofa, gledam sa CP-a na ass ledge, vidim lika ispod bora, pomaknem pogled u stranu a ono 2 bora…jedan normalan i jedan zuti… Sve nekako u mrljama kad trcim i zvjeram okolo.
Vjerujem da je to samo stvar navike, jer, monitor je ok, al stvarno….predragi moj CRT :smt055:)
Sto se matcha tice, odigrali smo stvarno dobro, bez greske. Enemi je pucao odlicno, precizno, znali su spotove na mapi, otkuda pucati i kamo ici, ali…jednostavno su bili sokirani sa Bosijevom, Grooovom i Baxovom paljbom s DP-a…nisu mogli prismrditi assledgeu. Ako je netko i prosao dalje, ja sam prasio s CP-a.
Moram reci da su Groo i Bax skulirani koooooo led ledeni i nema panike bez obzira na situaciju, biljezim se sa stovanjem !opr019it
Malo mi je zao sto smo samo jednu igrali u napadu, jer sam malo pucao 203icom prije matcha i mogu reci da sam bas bio u modu.
Na pocetku prve partije u assaultu sam mazno lika s pilom koji je spamao po cesti (kao bosi), prva 203 mu pala na glavu…mislim da drugu partiju ne bi isao tamo :smt066