HomeForums[Ri051] Official ForumTech Support[moved] A co je ovo

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

Profa_Cro
    Participant

Build AmericasArmy[BuildDate:08-31-06_BuildVersion:2.7.0]

General protection fault!

History: CheckWithActors <- ULevel::MultiLineCheck <- ULevel::MoveActor <- AuxCollisionCylinder <- ULevel::MoveActor <- AGP_Character <- AActor::moveSmooth <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Border <- UpdateWorld <- MainLoop

Ej momci sto ode nevalja???? !opr019fz

Dakky
    Participant

Mislim da ni devovi ne znaju sta je to 🙂

Ako ti se cesto desava provjeri si RAM, grijanje, napajanje i graficku…. dal se ventovi vrte i voltaze i slicno…

LittleCannon
    Moderator

pobrisi border mapu u armijinom “maps” folderu a zatim skini tu istu mapu sa http://free-ri.t-com.hr/pepe/Border.aao (desni klik na link “Save link as”) i snimi je na mjesto otkuda si pobrisao onu prije

Profa_Cro
    Participant

Koliko vidim ovaj Cannon je nenadjebiv sve zna o AA!!!!!!

U zadnje vrijeme ga nevidim da igra bas izgleda da proucava armiju da se ne dogodi da ga netko zaskoci sa nekim pitanjem a on nezna odgovor.

Ajmo ga od danas zvati SVEZNAJUCI Cannon a?

Nego reci ti Cannon meni na kojoj dubini moraju biti plugovi na traktoru nastelani za proljetno oranje prije sadnje kukuruza a?

THX za ovaj odgovor jos ga nisam isprobao ali sam siguran da radi.

LittleCannon
    Moderator

35-45centimetara, ovisno da li je domaci ili hibridni kukuruz

Profa_Cro
    Participant

Dobro ti jutro mlado momce!!!!

Pa rekao sam da si sveznajuci!

Nego nema vas nista na TS-u da vam cujem umiljate glasice ili ste svi ko sove hranite se samo u kasnoj noci?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.