Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Jedan mali OT. Meni treba igra Dungeon Siege – Legens of Arrana (ekspanzija za DS1, radi bez originalnog DS-a). Dolazi na 3 cda i za dotican primjerak nudim “kompenzaciju u obliku preradjevina hmelja” ili keshovinu. Zahvaljujem

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

Dakky
    Participant

zahvaljujem #2

LittleCannon
    Moderator

Priznajem bio sam blizu da ga obrisem ~:( , ali mjenjam se , mjenjam se…… :@ :@ :@

diGestive
    Participant

ja bi isto imao DS bilo koju verziju…dakkster ako nadjes uploadaj mi na FTP

Dakky
    Participant

rgr……

ds1 izgleda prilicno dobro i igrivo, bar po screenshotovima sto sam vidio, a requirementi su prilicno jadni, ono 333mhz i 64 m rama.. tako da je i za stare kante… 🙂

Alazare
    Participant

Ako ti se vec zarko igra neki kvalitetni RPG radije si uzmi Fable:The Lost Chapters. Jedan od najboljih RPGa koje sam igrao! Mozes u njemu sve radit, obavljat questove, ozenit se(za zenu ili muskarca po svom izboru), sekxsat se s njima, kupovat i iznajmljivat te unaprjeđivat nekretnine. Možeš bit zao ili dobar, kako se ti mijenjas tako ce se i svijet oko tebe mijenjat. Prica je odlicna, mozes vaznije questove obavljat na vise nacina. Mozes se kockat, opijat, debljat, mrsavit. Ten ce ti ovisit o tome hodas li svijetom po noci ili po danu. Ako se ozenis za gradonacelnikovu kcer i ti mozes postat gradonacelnik kad stari odapne ili ga ti ubijes. Mozes si radit frizuru, bradu tetovaze i jos mnogo toga. Igru preporucujem svim ljubiteljima RPGa! 8)

LittleCannon
    Moderator

Ja ipak cekam Oblivion

Alazare
    Participant

Bravo Topiću, ja također! Samo nisam sigurad dal cu ga moc pokrenut, jer ce zacijelo biti potrebna neka jaka makina! Elder Scrolls:Oblivion bi trebala biti igra s grafikom kao u filmu, a sudeći po screenshotovima tako ce i biti! !amazed

LittleCannon
    Moderator

Bravo Topiću, ja također

Ajd majke ti nemoj zvati prezimenom, bas se nekako glupo osjecam, ako ti je moj nick prekompliciran, probaj imenom ili Pepe, kako ti se vise svidja

!amazed

BaXuZ
    Participant

jel te mozemo zvat deminutivom od top

Alazare
    Participant

Looool! Al je ovaj Bax ubojit! Imam frendicu koja se preziva Topić, mozda ste u rodu? ?!

Dakky
    Participant

….. moja instruktorica iz latinskog se prezivala Topić.

No back to the topic (ne topić vec topic!). Iako mi se igra kvalitetni RPG, zelim da doticni bude gledan iz izometrijske perspektive, odnosno odozgora i malo sa strane. Moze biti 3D odnosno da se kamera okrece oko lika ali poanta je uvijek ista. Ne zelim FPS RPG ili sl. Diablo/2/EXP sam igrao 3 godine na netu i zavrsio sam ih uzduz i poprijeko (imao po 3 lika lvl90 na hardcoreu i milion itema itd.)…

a u biti trazim RPG koji se moze igrati u LAN-u jer me frend pitao da nabavim neki rpg koji bi nas dva -tri mogli igrati u LANu a da nitko od nas nije igrao dotican jos, odnosno da nam bude zanimljivo pratit pricu zajedno…

LittleCannon
    Moderator

Jest stara igra, ali jesi li probao Baldur’s Gate?

Alazare
    Participant

Hura jos jednom LC! Tko nije igro Baldurs Gate, taj nije igro RPG! Meni jedan od najboljih ako ne i najbolji RPG! Dakky, a da probas Neverwinter Nights? Takodjer jedan od kvalitetnijih RPGa. Ili Planscape Torment (Također starija igra kao i Baldurs Gate).

B051LjKo
    Participant

Baj D vej, jeli netko od vas probao Fallout (1 i 2) po meni najbolji i najnelinearniji RPG ikad…

i još ima onaj RPG integriran u jednu popularnu igricu čija sekvenca počinje riječima “good morning soldier 🙂

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Oct 19 2005, 08:29AM ]</span>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.