Pa ovako, konfiguracija je bila Gyga-byte plca ta amd-ovim chipsetom, xp 1800+, 512 ram i gf ti200 (op. a. ajme kad se sjetim da sam ovo platio 9k kuna bez monitora…)
Problem je bio sljedeci, kompjuter bez opterecenja je radio normalno, ali nakon 15-20 minuta igranja… bum “driver irq not equall or less” isto tako mi se rusio u autoCAD-u kod rada u 3d, a ponekat i samo kod crtanja. Inace radio je kompletno normalno…
E sad ono sto je bilo cudno, je da se rusio bez ikakvoga povoda, a ponekad kad se srusio uopce nije htio dizati OS… tebalo ga je resetirat dok se nije upalio… a ponekad pustit ugasenog sat-dva, i onda bi proradio…
Format nije pomagao, testirao sam komponentu po komponentu, i sve je radilo… Cak je imao faze kad je normalno vrtio igrice i Cad po par sati… Najvise me bunilo sto nisam mogao skuziti sta ga jebe…
A da stvar bude bolja, nekih pola godine, nakon sto sam promijenio plocu bezveze sam instalirao istu tu maticnu doma u Rijeci, i komp je opet radio pola godine bez problema, a onda opet “driver not….”
Tako da ja kad cujem tu frazu, meni padne mrak na oci… Ali sad kad sam procitao ovo sto je Little napisao, mislim, a nisam siguran da je sve pocelo nekih 2-3 mjeseca nakon sto sam stavio SP2