HomeForums[Ri051] Members OnlyServer[moved] [poll] To AASA, or not AASA?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle pitanje je otvoreno, molim vase cijenjene glasove.

BaXuZ
    Participant

neznam ni sam sta da mislim o tome, mozda da pocekamo jos neko vrijeme pa da ih proucimo, s obzirom da za 2.5 i nema nekih cheatova, kolko znam pb je updejto dva put u kratkom roku. Jel se mogu koristit njihove banliste bez uclanjenja?

Troky
    Keymaster

bilo bi dobro napisati što mi dobivamo od njih i kakve su naše obaveze prema njima… ko zna?

LittleCannon
    Moderator

Sve o AASA-i mozete doznati ovdje

BaXuZ
    Participant

200 servera je aasa, nije mala brojka, a opet kad se sjetim epizode s weljotom, malo su mi mrski, s trece strane, i ne zelim bas da me neki cheater kolje po serveru

Dakky
    Participant

@BaX : “neki cheater” moze bez problema napraviti novi account, reinstalirati windowse i spojit se na nas server i prcat na na serveru

meni je ona epizoda s weljom bila dovoljna da budem protiv bilo kakve “alijanse” s AASA-om… i mislim da nam je vlastita banlista sasvim dovoljna…..

B051LjKo
    Participant

Budimo realni, koliko god nam se sralo od epizode s AASA-om, pravila su jednostavna, ulove te s cheatom (u bilo kojem obliku) gubis pravo igranja s tim accountom.

Jebi ga i u islamskim državama je pobijena i osakaćena gomila nedužnih ljudi dok nije uveden red, ali činjenica je da danas u Abu Dabiu primjerice, slučajni prolaznik koji primjeti novčanik na podu istog ne podiže, nego zove prvog drota DA SLUČAJNO NE BI BIO OPTUŽEN ZA KRAĐU (ispričao frend koji se nije mogao načuditi). Čiteri uglavnom zaziru od AASA servera pa iz tog razloga dajem svoj glas ZA

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sat Nov 05 2005, 09:35PM ]</span>

Alazare
    Participant

Kakva epizoda s AASAom?

BaXuZ
    Participant

ja bi koristio njihove banliste, ako se moze bez uclanjenja, jerbo ima brdo bananih accounta, samim tim i smanjene mogucnosti da nadobudan netko naleti na server. Jedino bi maknuo weljino ime s tih banlista

Dakky
    Participant

Budimo realni siljko, uz vec moby-evo receno za te nove hackove….. zbilja ne znam, ako zbilja ima hack za to… stvarno cheateru nije problem igrat s honor 10 accountom cisto iz razloga da zajebava sve oko sebe i da poslje toga bude pun sebe kako je pobio sve na serveru…….

d3uha
    Participant

Cuj ali i njemu ce dosaditi otvarati accounte samo da bi igrao na nasem serveru a ima dosta servera koji nisu u aasi i na kojima moze drkati ljude i do veceg honora. Moj glas za aasu.

khm, postao post i nisam stisnuo dugmicak za glasanje te ga sada vise nema. Dajte moj glas pripisite bazencicu.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Nov 07 2005, 07:47AM ]</span>

Dakky
    Participant

vasa stvar, napravite kako zelite, ali ja i dalje tvrdim da ce nam to odmoci jednako koliko i pomoci….

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.