HomeForums[Ri051] Official ForumTech Support[moved] x-fi zvucna

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

Nino
    Guest

Pozdrav.

zanimalo bi me samo koje softwere koristite uz svoju x-fi extreme music zvucne kartice, i gdje ih se moze skinuti.

Hvala.

BaXuZ
    Participant

najnormalniji driver i software od proizvođača

diGestive
    Participant

kakvo je ovo pitanje_?

Nino
    Guest

Kada spojite 5.1 slusalice da li vam u onom plavom prozoru drivera pod speakers stoji na heahphones ili na 5.1 speakers?

RimtuTiTuki
    Participant

5.1 speakers.

LittleCannon
    Moderator

ja drzim 4 speakers radi odredjivanja zvuka po z osi

KrLe
    Participant

A sta fali y osi!?

LittleCannon
    Moderator

A sta fali y osi!?

:smt075

X os —–>lijevo desno

Y os —–>napred nazad

Z os —–>gore dolje

:smt075

RimtuTiTuki
    Participant

ja drzim 4 speakers radi odredjivanja zvuka po z osi

Ja i dalje tvrdim da armija to ne podrzava… dapcae, mislim da cak ne podrzava 5.1, subwoofer signurno ne, a za centralni zvucnik nisam siguran

LittleCannon
    Moderator

Imao sam ja jos jednog nevjernika, kojeg sam u samo 60 sekundi uvjerio u suprotno. Troky javi se

A sad evo ti upute za jedan kratki test:

Upali 4.1 zvucnike na XFijaci–>klikni CMSS 3D–>stvai kvaku na “enable CMSS3D virtual”–>prebaci MacroFX i Elevation filter na ON–>otvori armiju u single playeru, recimo extrakciju–>otrci do prvog kamiona kojem je upaljen motor, gledaj ravno u njega i zatim pogledaj ravno u nebo i spustaj pogled lagano prema svojim nogama (koje ne postoje, ali bi trebale biti tamo)

Gle cuda kako se zvuk kamiona drugacije cuje kada gledas gore i potpuno drugacije kada gledas dolje :smt112

RimtuTiTuki
    Participant

Hmmm… to da, ali i dalje tvrdim da na valjku neces cuti kada je enemy iznad ili ispod tebe, osim ako nije u prizemlju gdje je drugaciji pod, dakle i drugaciji sound sample,

ali dal je kat iznad ili ispod nema shanse, jer armija to ne podrzava, odosno zvuk je 2D

LittleCannon
    Moderator

Hmmm… to da, ali i dalje tvrdim da na valjku neces cuti kada je enemy iznad ili ispod tebe, osim ako nije u prizemlju gdje je drugaciji pod, dakle i drugaciji sound sample,

ali dal je kat iznad ili ispod nema shanse, jer armija to ne podrzava, odosno zvuk je 2D

Ja ga krstim, a on prdi.

A sto da ti kazem, ondak sam ja batman koji cuje od infra do ultra zvucni raspon. :smt112

RimtuTiTuki
    Participant

Pa isprobat cemo, a ako funkcionira, palim i ja tu funkciju… nebi imao nista protiv toga da radi…

Nino
    Guest

Kada ukopčate mikrofon da li vam u THX consoli prepozna priključak?

Kako konfiguirate mikrofon i gdje?

Hvala

RimtuTiTuki
    Participant

Kada ukopčate mikrofon da li vam u THX consoli prepozna priključak?

Kako konfiguirate mikrofon i gdje?

Hvala

evo tu potrazi link

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.