HomeForums[Ri051] Official ForumNovacenje – Recruitment[moved] Želim postati član!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #1501

  Mafia
  Participant

  Želim postati član!! Kome da se javim??

  #16234

  Dakky
  Participant

  Mislim da bi red bio da se prvo predstavis, tko si, sto si, koliko godina imas, koliko dugo igras armiju, link na tracker account i slicno.

  S obzirom da nisam online bio dugo ispricavam se ako je lik neki poznati s kojim ste igrali vec 600 puta 😉

  #16235

  Mafia
  Participant

  Ovak ja sam Matija imam 16g dolazim iz KR igram aa oko 8 mj sad sam trenutno u No Limit clanu i želim se pridružiti vama tracker sam registrirao tek prije 2 mj!

  #16236

  LittleCannon
  Moderator

  Matija bok!

  Ja sam Predrag, imam 34 godine igram armiju 6 godina i trenutno sam……

  Mislim da ovakav cinican (ali istinit) uvod vise manje sve objasnjava, odnosno na neki nacin ti pokazuje da bas i nismo kompatibilni. Iako ja sam nisam cijeli klan, vjerujem da ce se i drugi sloziti sa slijedecih par recenica.

  Prvo, zar ne mislis da je malo glupo ovako uletiti medju nas i reci ja bi u vas klan? Tko si? Oklen’ si? Zasto bi ti sa nama uopce pucao?

  Drugo, iako nije pravilo, ipak izbjegavamo stvaranje teenagerske populacije u klanu. Nesto zbog samih godina, ili bolje receno nedostatka istih, i onoga sto one nose,, a nesto i zbog razlicitih pogleda na zajebanciju. Sumnjam da bi ti i ja gorljivo diskutirali o necemu preko TS-a, sto nas dovodi. do trecega….

  Trece, obicno kada netko stvarno zeli uci u nas klan, onda to na neki nacin i pokazuje. Prevedeno, druzi se sa nama, potrpa nas u buddy listu pa dodje pucati malo sa nama……..

  I cetvrto, zasto uopce odlazis iz svog starog klana? Nemam niti najmanju zelju nakon tvog dolaska, a onda i najvjerovatnije brzog odlaska mjenjati sve moguce passworde. Iako to mozda nije tvoj slucaj ( mozda se potrudis i dokazes mi da grijesim) imali smo nekoliko iskustava sa tvojim vrsnjacima koje smo olako primili u klan. Svi su zavrsili na jednak nacin, najcesce odlaskom bez ikakvog pozdrava sa tendencijom nikakvog dodatnog javljanja.

  Mogao sam ti jednostavno reci ne, bez ovolikog naklapanja, no ipak mislim da je ljudski covjeku objasniti kako stvari stoje.

  Dakle, sorry but jebiga……..

  #16237

  B051LjKo
  Participant

  Bezbeli… potpis na dedu…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.