Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

H.T.Get
    Participant

Eto malo sam trckarao po MP, doslovno “malo”, jer….ne dodjem do prvog zavoja s ass spawna, popijem metak u glavu s DP-a, koji naravno, NE VIDIM!!

Ako i dodjem do ass ledgea, pokusavam vidjeti di je snajp na dp…skuzim ga u kutu ekrana iiiiii….dobijem metak! Znaci, vidi me straight. E sad…i sto sad??

Dakle ili poceti koristiti te kurceve kolor tvikove sto mi uopce ne svidja jer tek onda ne vidim nista, sve je tamno i crno po onom sranju od ejmija i zeke. Znaci, trebalo bi bindati nekoliko kombinacija i sto ja znam…a to mi se ne da, jer nemam bindano apsolutno nista, pa ni report sranja.

Opet moram reci da mi se ne igraju matchevi u kojima nekakvi likovi imaju stvikano sve i vide me preko pola mape, a ja “fer idiot” im sluzim za izdrkavanje i hranjenje ega i ne znam vec cega. !opr019lo

S druge strane, ne da mi se proucavati i gubiti sate na isprobavanje “kakovidjetiprekopolamape” jer za to nemam vremena, niti mi ova igra znaci bas toliko u zivotu.

Zakljucak:

Ili postati pjo serator i 25 sati dnevno “vjezbati” tvikanje i movmente da se ne bih ovako zivcirao i psovao i nabijao misa o stol, ili prestati igrati “za ozbac”!

Ja sam definitivno za ovo drugo, jer me ovo prvo ni najmanje ne zabavlja, dapace. Ne znam kako vi, ali, meni je muka u zelucu kad vidim da me netko tako ubija iz partije u partiju. Posto nemam mogucnosti pruziti ruku kroz monitor i otkinuti mu glavu, preostaje mi lupanje po vlastitom hardwareu koji, kakav-takav je, ali platio sam ga.

Daklem, odigrati cu smrdljivi match u cetvrtak, unaprijed znajuci da cu se nasekirati turbo, ali to je zadnji moj match do daljnjega (dok ne zabrane tvikove). !cupakosu

BaXuZ
    Participant

trazite match observera

KrLe
    Participant

Što se tiče snipera na dp-u on te vidi jer je iznad tebe i ima sniper… Spamera treba 203-om, koliko sam uspio shvatiti mp se igra na iskustvo, gledao sam malo Hoba-e njihova 203 tako razvaljuje da ti se skoro ne da ići na DP, a ako ne skineš nekog (po mogućnosti snipera ili 203) prvim metkom, računaj da si mrtav na DPu, ako ne uspiješ zbrisat…

H.T.Get
    Participant

ma krle, znam ja di je snajper, otprilike, samo sto me strese puno prije nego ga vidim u kutu ekrana, kontas?

To sto je on “gore”, nema nikakve veze. A sto se tice iskustva, nije bas da ga nemam na toj mapi.. Iz istog iskustva znam, da ako ja ne vidim dp u kutu ekrana, tek tada me snajper ne moze skinuti straight. Jebiga, ispravi me ako grijesim. Mozda sa snajperom nema maglu…nemam pojma :smt017

Troky
    Keymaster

nema li snajper 10x scope? nekako mi se logičnim čini da bi u graničnim situacijama on tebe trbao vidjeti, a ti njega ne…

H.T.Get
    Participant

Da, kad bi gledali jedan drugoga straight…ja bih vidio neku fleku…mozda, a on bi mene vidio lijepo. Ali ja pricam o tome, da ga NE vidim u kutu ekrana, kad on mene na straight nema sanse vidjeti. Ne znam da li se razumijemo?

Ako kad gledam ravno, ne vidim DP, nego samo maglu, onda ni on mene ne moze vidjeti sa 300x scopom jer isto ima maglu. Jebiga, mozda sam ja stvarno naivan i cijelo vrijeme zivim u neznanju.

B051LjKo
    Participant

Hmm hmmm hnmmm, spoji se veceras (recimo oko 20 sati) pa cemo isprobati na nasem serveru…

Situacija koju spominjes se meni desila milijuna puta, dok nisam isao kemijati i gledati kamo se treba zalechi. Ako je ono sto mislim (a jest 😉 ) sniper te rokne s pozicije malo ispod brown spota. Za to mu treba viriti pola pixelića i nemreš ga vidjeti bez kanoćala (dalekozora) da se ubijes…

Nakon sto odspama 3 ili 4 metka, sniper daje petama vjetra i bjezi od 203ce u visine DP-a, ili se sktiva iza borova malo iznad brown spota… Sto bi objasnilo fenomen koji opisujes (naravno, tip je mozda prljava citercina koji je ugasio maglu)

Stvarno mi se cini da je situacija koju opisujes “normalna”… osim naravno ako nije rijec o prvom minizavoju na spawnu kamo te fakat ne smije vidjeti….

Što se correctiona tiče, ne jebem najmi/wabb!T vrijednosti ni najmanje… Sve sto eventualno mijenjam je kontrast kojeg podebljam na 140.. i nis drugo… Sasvim OK se vidi…

hehe, u svakom slučaju…. chill out… !zivili nemreš svaki dan imati FR 19 :smt098

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.