Eto malo sam trckarao po MP, doslovno “malo”, jer….ne dodjem do prvog zavoja s ass spawna, popijem metak u glavu s DP-a, koji naravno, NE VIDIM!!
Ako i dodjem do ass ledgea, pokusavam vidjeti di je snajp na dp…skuzim ga u kutu ekrana iiiiii….dobijem metak! Znaci, vidi me straight. E sad…i sto sad??
Dakle ili poceti koristiti te kurceve kolor tvikove sto mi uopce ne svidja jer tek onda ne vidim nista, sve je tamno i crno po onom sranju od ejmija i zeke. Znaci, trebalo bi bindati nekoliko kombinacija i sto ja znam…a to mi se ne da, jer nemam bindano apsolutno nista, pa ni report sranja.
Opet moram reci da mi se ne igraju matchevi u kojima nekakvi likovi imaju stvikano sve i vide me preko pola mape, a ja “fer idiot” im sluzim za izdrkavanje i hranjenje ega i ne znam vec cega. !opr019lo
S druge strane, ne da mi se proucavati i gubiti sate na isprobavanje “kakovidjetiprekopolamape” jer za to nemam vremena, niti mi ova igra znaci bas toliko u zivotu.
Zakljucak:
Ili postati pjo serator i 25 sati dnevno “vjezbati” tvikanje i movmente da se ne bih ovako zivcirao i psovao i nabijao misa o stol, ili prestati igrati “za ozbac”!
Ja sam definitivno za ovo drugo, jer me ovo prvo ni najmanje ne zabavlja, dapace. Ne znam kako vi, ali, meni je muka u zelucu kad vidim da me netko tako ubija iz partije u partiju. Posto nemam mogucnosti pruziti ruku kroz monitor i otkinuti mu glavu, preostaje mi lupanje po vlastitom hardwareu koji, kakav-takav je, ali platio sam ga.
Daklem, odigrati cu smrdljivi match u cetvrtak, unaprijed znajuci da cu se nasekirati turbo, ali to je zadnji moj match do daljnjega (dok ne zabrane tvikove). !cupakosu