Home›Forums›[Ri051] Members Only›Match starting point›MPSE TWL Dispute
-
AuthorPosts
-
December 20, 2006 at 11:54 #1001
TrokyKeymasterEvo detalja disputea:
Author: .qoNtrol- – ( -replica. ) – Posted: 12/20/2006 3:23:42 AM
We had the idea that you guys where using wallbug (standing up / lying down) to see through the hills. Admisn will chack if this is true by looking at your demo’s probably. If the dispute is declined, we will appologize and RTL. You will hear from us or the admins when we know the results. Bye.
Ovom prilikom molim sve (oba) admina da se ne mijesaju u slucaj, a one koji su igrali match da pripreme demorec-ove.
December 20, 2006 at 12:11 #10960
B051LjKoParticipantNapisao sam ti u pm-u, napisat ću i na forumu…
SERE MI SE VIŠE OD OVAKVIH INDIVIDUA KOJI NE ZNAJU GUBITI…
Službeno izjavljujem da se suzdržavam od ikakvih komentiranja bilo čega vezanoga za TWL… eventualna iznimka je postanje “ok guys we waited for 15 min, and you didnt show up” i to samo u slučaju da Trokinje ili Pepića nema online…
Nadalje, za koji kurac uopće moramo snimati demorecove ako nisu obavezni i nitko nam ne garantira ih i protivnik ima (uostalom, nikad se nikome nismo niti žalili) te nam isti samo navlače gnjavažu na vrat… Apsolutno sam siguran da nitko od vas nije silovao bug na koji se žale, što ne znači da “admin” ne može bilo koji crouch/prone proglasiti buguseingom… Koliko je trajao meč… ako se ne varam blizu 2 sata, po zdravoj logici Eksplicitni (a svi znamo koliko je ažuran) bi trebao blejati u demorecove minimalno 8 sati da zaključi… “Gle, nisu bugjuzali”… jer ovo nije siruacija, jao čudno me je stresao u trećoj rundi pa baci oko… ovo je “mislim da su konstantno gledali kroz planinu” situacija…
Molio bih admine da za slijedeći meč zatraže obzervera, jer Top30 1337 ekipe očito ne mogu podnijeti da ih razguze FAG rate averaž cca 1 njubare…
PS. Bosiljak više ne šalje svoje demorecove nikome i pljucka mi se što će Eksplicitni TWL admin ili frustrirani opforovac na to reći dok god u pravilima nisu obavezni. S obzirom da je među 1337 ekipama disputanje očito uobičajena radnja nakon svakoga meča uopće me ne čudi da su eratirali pravila…
December 20, 2006 at 15:21 #10961
LittleCannonModeratorMoze li mi jedna dobra dusica poslati demorec kako bih pogledao mec?
Fala
@Bosiljko
Zivce u kanticu pa na pecanje. Ako je netko upoznat sa nacinom razmisljanja “pjo” plejera, kao i osjetljivoscu njihovog enormnog ega to bi trebao biti ti.
Zato nemoj se zivcirati i ako bude bilo potrebno poslati demorec, poslati ces ga bez previse zvocanja.
December 20, 2006 at 15:50 #10962
LittleCannonModeratorDecember 20, 2006 at 16:57 #10963
RimtuTiTukiParticipantMa koji im qjac imate slat demo recove ako nisu obavezni…
Jos da moram pazit na koju se stranu dizem kada sam legnut na mechu. Po meni je ovo bio dispjut na shemu APP( ako prođe, prođe)… jer ako se netko i jedamput legao na CP-a, kad se dizao je pogledao kroz njega, a ako je netko od vas gmizao sa N strane DP-a da bi bio necujan, i onda se digao, opet je morao pogledat kroz njega… tako da po meni imate veliku shansu da se ovom ne svidi di ste gledali kad ste se ustajali…
Al ako ste sigurni da se gornji scenario nikome nije desio saljite demorec-ove eksplojtu, pardon eksplicitu…
I ja ocu da se isti ovaj disPjut napravi kad izgubimo od nekih pjo plejeja, na nekom od sljedecih mecheva.
December 20, 2006 at 16:59 #10964
H.T.GetParticipantSad sam dosao iz zg-a, reci mi na koji mejl da posaljem.
Misljenja sam isto kao i Bosiljko. Ovo mi je tek 3-5 match, ali stvarno je glupavo da nakon 2 sata igranja i stvarno tijesnog rezultata pederi misle da je netko nesto koristio.
Ja bih isto mogao reci za par puta sto su me ubili da je sumnjivo (full crven lik mi uvalja headshot u zadnjih 10 sec partije i bla bla…jebiga sreca).
Sad oni mogu srati da smo mi gledali kroz planinu i jos stosta. I sto sad? Ako se nekome dok se dizao ili legao pokazalo brdo, admin moze reci “Da, koristili su bug?”.
To konkretno kazem zato, jer kad sam gledao svoj demorec sa bordera, cucao sam na northu iza zida i cijelo vrijeme da demorecu sam “propadao” u brdo jedno 2 metra, a za stvarno se nisam niti pomaknuo!!!
Sad idem odmah pregledati demorec jer me zivo interesira.
Za kraj: socna psovka!
December 20, 2006 at 17:06 #10965
B051LjKoParticipantMa kita i živci i kantica i pecanje… Čekali smo 15 dana da se riješi zadnje sranje i sad ti ga evo ponovo… zašto, zbog pjo playerai njihova ega… E pa da bi svima skratio muke oko natezanja sa slanjem i pregledavanjem demoa, ja ga jednostavno neću snimati…
Neka pronađe fast swapa, kolor korekšna, kanoćal bug-a, Glugbot-a 7.16, tragove prolivene pive po tastaturi i što god sve hoće u CDC logovima….
Ako možemo odigrati preko stotinu službenih mečeva i nijednom se ne žaliti, mogu i “oni” prihvatiti da se meni neda jebati sa Eksplicitima, demorecovima i inim sranjima zato što su stanoviti zaboravili baciti drkicu ujutro pa su mene našli jebat…
December 20, 2006 at 17:11 #10966
B051LjKoParticipantBtw get, daj ga i amo, baš me zanima kako je to završilo jer kad sam puknuo ste gubili 3-4 i imali poprilično nizak moral 😉 nstanivuk@yahoo.com…
December 20, 2006 at 17:16 #10967
cronoParticipantBtw get, daj ga i amo, baš me zanima kako je to završilo jer kad sam puknuo ste gubili 4-1 s poprilično niskim moralom 😉 nstanivuk@yahoo.com…
To je bila prva u defu i samo nas je troje bilo!!
Kasnije se tim (GET) oporavio i sve ih upucao, troky je jebo ceo jug sa dp-a, bax bacao bombice, a ja, ja sam sammo trcao ljevo desno 😉
December 20, 2006 at 18:39 #10968
H.T.GetParticipante sad…maloprije sam pokrenuo demorec i konstantno, ali konstantno propadam u zemlju cim stanem, dok hodam sve je ok. Da li je to kod vas tako?
Ako se to dogadja i na vasim demorecovima, onda me ne cudi dispute. Jucer smo mislili da su dispjutali radi toga sto smo promijenili igraca prije promjena strana, a oni to rade radi gledanja kroz planinu?
Da su rekli da smo koristili bilo sto, neki cheat, nemam pojma, ali konkretno “gledanje kroz brdo”???
Kako dokazati da se ne koristi taj bug kad u demorecu, cim stanem, propadam u zemlju u istim vremenskim intervalima, bilo da sam na cesti, bilo da sam na spawnu, na mjestu gdje nema opfora ili bilo gdje?????
Admin moze reci “Da, koristi se bug!!!” Ma…..gadi mi se, jebo im ja mater i adminima i twlu i pederima honorskim i igri punoj kurcevih bugova!!!
December 20, 2006 at 20:58 #10969
B051LjKoParticipantEvo pregledan GETov demorec… i da… čovjek konstantno propada u zemlju, nemreš boliit, konstantno, ali konstantno gleda kroz planinu… nije ni čudo što je skinuo 20 komada…
Samo onda sam loadao svoj demorec… i gle čuda, i ja konstantno propadam i jasno vidim enemie (za razliku od geta koji mislim nije vidio niti jednog) ali na njih iz nekog čudnog razloga ne reagiram… Ako su ova dva demoreca “propadajućea” nema razloga ne misliti isto i za preostale (citaj KrLem Baxuz, troky i crono)
Ovo je totalni šit, na demorecu se vidi ono što ja online nisam vidio…. A sama ideja da su navedeni replicirani momci od svih mogućih i nemogućih bugova/hackova i šta ti ja sve zeznam izabrali upravo ovaj SMRDI DO BOLA…
Moj demo je poslan pepiću na mail…. da li ćete ga slati ili ne, procijenite sami; da se mene pita ja bi ih poslao u qrac i ne slao ništa…
December 24, 2006 at 19:19 #10970
TrokyKeymasterInteresantno… Jutros je TWL admin napisao damu se posalju demorecovi do sutra navecer i bla bla, a sada je stvar rijesena… da li neko zna sto se desilo u medjuvremenu?
December 24, 2006 at 19:25 #10971
LittleCannonModeratorJa sam upravo tebe htio pitati da li si sto urgirao.
Ocito je admin pogledao njihov demorec i expresno ih odjebao, sto nije lose. Medjutim lose je sto nisam stigao odmah napasti nekoga, nego se sada mi branimo. Baaah, i ovako i onako 1. mjesto nam je sudjeno vidjeti cemo samo za koliko vremena cemo doci do njega.
December 25, 2006 at 13:18 #10972
RimtuTiTukiParticipant… Baaah, i ovako i onako 1. mjesto nam je sudjeno vidjeti cemo samo za koliko vremena cemo doci do njega.
Jos koja lanusha, i da vidish :smt066
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.