Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

dakle krenimo sa prijedlozima

Dakky
    Participant

Komentarima je kriva rijec — krenimo sa prijedlozima. Skice/slike se mogu uploadati na ImagesForMe ili recimo na ImageShack.

LittleCannon
    Moderator

ispravljeno hvala.

Takodjer se Dakky sjetio (valjda zato jer je sada u djiru oko pisanja tuzbe opcinskom sudu) i jos jedne stavke koja glasi:

– odricete se svih prava vezanih za poslani materijal i prihvacate da se taj materijal moze koristiti u promotivne, sluzbene i druge svrhe. Prihvacate i mogucnost da Ri051 klan koristi Vas poslani materijal bez placanja naknade.

koja ce biti uvrstena medju ostale stavke.

Dakle hvala jos jednom, pravniku naseg klana. 😉

B051LjKo
    Participant

Klik!

LittleCannon
    Moderator

Da’ Bog da ti pale dionice…..

Ah ne, cekaj, vec jesu…….*sjedi duboko zamisljen i ceka inspiraciju za slijedecu uvredu*

Groo
    Participant

Meni nije jasna potreba stvaranja novog grba?

Imamo li višak novaca pa stvaramo nove majice?

A da izorganiziramo kakvu lanušu rađe?

LittleCannon
    Moderator

Meni nije jasna potreba stvaranja novog grba?

Zasto ne? Ovaj se cini malo prekompliciranim za, recimo izvesti na majicu.\

Imamo li višak novaca pa stvaramo nove majice?

Apsolutno da! Pogledaj malo pod clanarinu i sve ce ti biti jasno. Ovaj puta stvarno imamo visak novaca.

A da izorganiziramo kakvu lanušu rađe?

Vec nekoliko puta su pokretani dogovori na tu temu, medjutim svi se zaustave kada dodje pitanje prostora na red. Kao i uvijek, dobra volja je tu, pare kao sto se vidi nisu problem, znanje za sloziti mrezu i servere je na raspologanju, jedino cega imamo kronican nedostatak je prostor. Dakle ukoliko se pronadje adekvatan prostor LAN uopce nije upitan (adekvatan prostor znaci da se u neposrednoj blizini moze organizirati rostilj/kotlic/razanj).

B051LjKo
    Participant

Da’ Bog da ti pale dionice…..

Ah ne, cekaj, vec jesu…….*sjedi duboko zamisljen i ceka inspiraciju za slijedecu uvredu*

?!

Ajkula
    Moderator

Moj prijedlog :

B051LjKo
    Participant

Zasto ne? Ovaj se cini malo prekompliciranim za, recimo izvesti na majicu.\

Meni je ovaj grb poprilično šmek… I ako se ne varam, već smo ga izveli na majici sasvim uspješno… uz praktične modifikacije, mogao bi se izesti i u šmek fudri…

Džast maj tu sents…

LittleCannon
    Moderator

Moj prijedlog :

Ja se ne mogu prestati smijati……

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Meni je ovaj grb poprilično šmek… I ako se ne varam, već smo ga izveli na majici sasvim uspješno… uz praktične modifikacije, mogao bi se izesti i u šmek fudri…

Džast maj tu sents…

Nije nas postojeci grb los, ali ako zelimo recimo, neke smek polo majice, taj grb je neupotrebljiv.

Ovaj grb je izvrstan za otisnuti na T-Shirt vulgaris i nigdje drugdje.

Evo jos jedna smjernica. Ne mora se grb u potpunosti izraditi iz nule. Moze se i pojednostavit staroga.

Uostalom, malo mi je i bed dijelti grb sa rijeckom zastavom, ideje radi evo starije revizije gradskog grba

Djeluje mi malo jednostavniji nego danasnji.

LittleCannon
    Moderator

btw kopajuci malo po povijesti grada rijeke, doznah da je rijeka imala svoje gradske kapetane i da je svaki od njih imao svoj grb.

Recimo grb kapetana rijeke Ottaviana Terzija de Terziis iz 1695 godine

http://www.hgzd.hr/node/571

B051LjKo
    Participant

Nije nas postojeci grb los, ali ako zelimo recimo, neke smek polo majice, taj grb je neupotrebljiv.

Uff, gd’o stavi polo i šmek u istu rečenicu… ne.mere 😉 jednostavno ne iđe :smt018

Slažem se da bi trebalo napraviti maleni odmak od T-Shirt vulgarisa, ali ima dosta zanimljivih rješenja prihvatljivih za one modno osvještene TuP!… Kombinacije s obojanim rukavima, rubovima ili šmek rukavima na tri kvarti…

Ovaj grb je izvrstan za otisnuti na T-Shirt vulgaris i nigdje drugdje.

Evo jos jedna smjernica. Ne mora se grb u potpunosti izraditi iz nule. Moze se i pojednostavit staroga.

Uostalom, malo mi je i bed dijelti grb sa rijeckom zastavom, ideje radi evo starije revizije gradskog grba

Djeluje mi malo jednostavniji nego danasnji.

Ma nek se deca i dizajnerski neretardirani igraju… zašto kvragu ne… možda i ispadne nešto šmekastično!

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Mislim da cu cim ulovim vremena prosetati se po muzeju i knjiznici. Bs sam sam sebe zaintrigirao.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.