Takodjer se Dakky sjetio (valjda zato jer je sada u djiru oko pisanja tuzbe opcinskom sudu) i jos jedne stavke koja glasi:
– odricete se svih prava vezanih za poslani materijal i prihvacate da se taj materijal moze koristiti u promotivne, sluzbene i druge svrhe. Prihvacate i mogucnost da Ri051 klan koristi Vas poslani materijal bez placanja naknade.
Zasto ne? Ovaj se cini malo prekompliciranim za, recimo izvesti na majicu.\
Imamo li višak novaca pa stvaramo nove majice?
Apsolutno da! Pogledaj malo pod clanarinu i sve ce ti biti jasno. Ovaj puta stvarno imamo visak novaca.
A da izorganiziramo kakvu lanušu rađe?
Vec nekoliko puta su pokretani dogovori na tu temu, medjutim svi se zaustave kada dodje pitanje prostora na red. Kao i uvijek, dobra volja je tu, pare kao sto se vidi nisu problem, znanje za sloziti mrezu i servere je na raspologanju, jedino cega imamo kronican nedostatak je prostor. Dakle ukoliko se pronadje adekvatan prostor LAN uopce nije upitan (adekvatan prostor znaci da se u neposrednoj blizini moze organizirati rostilj/kotlic/razanj).
Zasto ne? Ovaj se cini malo prekompliciranim za, recimo izvesti na majicu.\
Meni je ovaj grb poprilično šmek… I ako se ne varam, već smo ga izveli na majici sasvim uspješno… uz praktične modifikacije, mogao bi se izesti i u šmek fudri…
Meni je ovaj grb poprilično šmek… I ako se ne varam, već smo ga izveli na majici sasvim uspješno… uz praktične modifikacije, mogao bi se izesti i u šmek fudri…
Džast maj tu sents…
Nije nas postojeci grb los, ali ako zelimo recimo, neke smek polo majice, taj grb je neupotrebljiv.
Ovaj grb je izvrstan za otisnuti na T-Shirt vulgaris i nigdje drugdje.
Evo jos jedna smjernica. Ne mora se grb u potpunosti izraditi iz nule. Moze se i pojednostavit staroga.
Uostalom, malo mi je i bed dijelti grb sa rijeckom zastavom, ideje radi evo starije revizije gradskog grba
Nije nas postojeci grb los, ali ako zelimo recimo, neke smek polo majice, taj grb je neupotrebljiv.
Uff, gd’o stavi polo i šmek u istu rečenicu… ne.mere 😉 jednostavno ne iđe :smt018
Slažem se da bi trebalo napraviti maleni odmak od T-Shirt vulgarisa, ali ima dosta zanimljivih rješenja prihvatljivih za one modno osvještene TuP!… Kombinacije s obojanim rukavima, rubovima ili šmek rukavima na tri kvarti…
Ovaj grb je izvrstan za otisnuti na T-Shirt vulgaris i nigdje drugdje.
Evo jos jedna smjernica. Ne mora se grb u potpunosti izraditi iz nule. Moze se i pojednostavit staroga.
Uostalom, malo mi je i bed dijelti grb sa rijeckom zastavom, ideje radi evo starije revizije gradskog grba
Djeluje mi malo jednostavniji nego danasnji.
Ma nek se deca i dizajnerski neretardirani igraju… zašto kvragu ne… možda i ispadne nešto šmekastično!