Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Ako ne bude nista od SCRIM-a s VX-om u nedjelju…

Predlazem da bacimo jedan trening match sa 2 tima 4v4 na Water Treatmentu da se podsjetimo lokacija i da na matchu ne bude “nisam znao” …

Predlazem team A oni koji su se prijavili do sada vs. Team B oni koji se nisu prijavili pa da vidimo kako bi to izgledalo da smo igrali match…

Team A (za sad prijavljeni)

Troky

B051ljko

Zoks

Dakky

Team B (prijavite se reply-om)

Pa cemo vidjeti kako kome lezi mapa, ako npr. Zoks ne ubije ni jednog, a umre 12 puta, vjerujem da bi trebali korigirati igraca, odnosno da najbolji iz suprotnog teama za match uleti na njegovo mjesto. Vrijedi za sve, naravno….

:smt070

Troky
    Keymaster

apsolutno se slazem… trening bi trebao imati veci prioritet od scrima.

B051LjKo
    Participant

Heh, a da, s obzirom da nismo piknuli mapu, jednostavno odaberemo WT i spojimo ugodno s korisnim?

zoks
    Participant

hvala ti daki sto si mene uzeo za primjer :smt039

a sto se tice treniga naravno da sam za

Dakky
    Participant

Heh, a da, s obzirom da nismo piknuli mapu, jednostavno odaberemo WT i spojimo ugodno s korisnim?

ideja nije losa ali onda sam “trening” gubi smisao jer bi na scrim-u bilo 6v6 ili 7v7 te onda ne bi mogli iskoristiti “nauceno” na matchu jer bi nam falili igraci za pokriti pozicije sa SCRIM-a

njonjo
    Participant

prijavak

Dakky
    Participant

dajte ljudi prijavite se. ko se nije skrio, magarac je bio 😉

mora nas bit minimalno 8 veceras!!

B051LjKo
    Participant

Kenslajte mec na VX stranicama jer se ja ne mogu spojiti na iste…

RimtuTiTuki
    Participant

Nemerem, tjeraju me da radim !valjak !comp , iskoristio sam trenutak nepaznje da se spojim na forum ….

Dakky
    Participant

No dobro, sta je na kraju s tim treningom? Oce se skupit jos trojca da mozemo 4v4 po dogovoru? Little? Moby? Zhorzh? B051? Ajmoooo

Troky
    Keymaster

meni se cini da cu opet morati cekati do 21:59h da vidim hoce li se igrati ili ne…

Dakky
    Participant

ma da, bas blah…

Dakky
    Participant

Njonjo mi je javio SMS-om da kasni 10 min

e ljudi stvarno ste neozbiljni. mislim troky da bi sad nas cetvorica koji smo cekali ko idioti za trening trebali namjerno bojkotirati match…. pa nek nas skickaju sa laddera kad nismo u stanju skupit ekipu….

RimtuTiTuki
    Participant

Ja stvarno nisam mogao, evo sad idem doma, a vracam se na posao sutra u 8:00 :smt015 :smt015

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.