HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMNeka dotični admin ode u kurac…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Uopće mi nije smiješno kada se dok sam nervozan netko pravi duhovit i kika me sa servera…

Hvala

LittleCannon
    Moderator

Zahvaljujuci tvojoj inicijativi sada svi imaju admin ovlasti tako da je vrlo lako odrediti tko je to ucinio :smt069

LittleCannon
    Moderator

btw tko god je to uradio radje neka uzme penisic i baci drkicu umjesto da drka po serveru.

P.S. pomnijim razmisljanjem pomalo vec sumnjam na stanovitu osobu

KrLe
    Participant

Nisam stekao dojam da si kikan izgledalo je kao da ti je pukla veza, uostalom kako objasnjavas da si kikan sa servera a da nitko nije cuo da se zalis na tsu!? tebi se nesto drugo dogodilo…

B051LjKo
    Participant

Ne mislim na zadji odlazak kad mi se ištekao kabel od modema pa sam išao spat nego na onaj sat vremena ranije, prije negoli su se Pepić i groo uopće spojili…. Netko je smatrao baš simpatično kiknuti me jer sam lezhao na glupom mjestu sa snajperom…. I “B051LjKo was kicked by administraor” poruka i koji urlik ma odite u kurac je trebao biti sasvim čujan na TSu…. Sad kad pišem zvuči bez veze, ali s obzirom da mi jučer ništa nije išlo od ruke (iliti puške) i da sam bio vrlo nervozan uopće mi nije bilo simpatično….Molio bih dotičnog da se suzdži od sličnih akcija ubuduće ili ih bar rezervira za velese i opuštene trenutke na serveru…

Zh0rZh
    Participant

Cvjetichu , pa logiraj se ko admin i kikaj ih sve po spisku !opr019kc

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.