Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Alos ljudi, pa nema nikoga danima online; Pepić je izgleda poslije svadbe dobio lanac od kuhinje do pavaće sobe, probavni ponovo proživljava teškoće samostalnog življenja, BaX je podjetinjio i igra playstation… itd itd itd; Krajnje je vrijeme za nekakvo pifo;

moby
    Guest

Tipifo dodji danas na sastanak RiWireless-a!

detalji su ti na:

http://www.riwireless.net

Osim toga eto dodan je google ads sa lijeve strane svake stranice koji bi ako budete jako kliktali po njegovimlinkovima mogao donest i rentanje servera.

Znaci svaki put kad ste tu klik sim, klik tam i cent po cent eto nam servera za nis!

Prve rezultate ocekujte do cca 10.10 kad cu izvjestit dali ste dovoljno kliktali za ovaj mjesec! 😉

L8R!

Groo
    Participant

Neču biti dio kapitalističkog svijeta.

Hmmm……server……hmmm…..a i mogao bih……mada sam več uplatio novce za rentanje.

BaXuZ
    Participant

mislim da je nervoza prije 2.5 učinila svoje. Osim toga BaX je na Blizzardu skoro svaki dan. A sto se tiče google ads-a, sve 5, samo će stranica usporit još koju milisekundu, a ionako je sporija od bilo čega drugog na netu. Chatbox se ionako ne koristi baš previše, a i ako se koristi još nisam vidio nešto pametno na njemu, ja bi ga miknuo. E-chat ako se koristio dvadeset puta, dajem ruku u vodu. Bolje bi nam bilo da koristimo neki instant messenger, to bi funkcioniralo i kod meceva bolje, trenutno bi iskomunicirali cak i bez TS-a. A ne bi nam bilo loše maknut sa tracker blocka one koji ne igraju mjesecima, deki, weljo, i dar-mar, tu bi usparali koju milisekundu. A ne vidim ni funkciju countera, mozda adminima nesto znaci, neznam.

Groo
    Participant

Eto ja danas kliknuo na sva 4.

Kako kaže moby malo po malo i možda nešto ušičarimo. 8)

moby
    Guest

KLIKCHITE, KLIKCHITE, KLIKCHITE,……

jer samo u jedan dan sta smo eto Groo, Troky i Ja malo kliktali zaradili smo punih “Today’s Earnings: $4.43”

sta bi preracunato u 30 dana kliktanja iznosilo:

132$

sta je APSOLUTNO DOVOLJNO i za server sa 600 slotova 😉

Zato samo jos jednom!

JEBO VAS BANNER REMOVERI, I LJENOST KLJIKCHITE!!!!!

Bit ce onda i za cevape….. :p

B051LjKo
    Participant

Naaaah, skepičan sam ja oko klikni i zaradi pizdarija, ali eto; budem kliktao mjesec dana i baš me interesira tko će nam za to platiti 132 dolara

moby
    Guest

Samo ti klikchi jer eto imamo tu covjeka koji je bio “s druge strane” i sam placa to sta su ljudi kliktali po njegovom linku cak i do 0.50$ po kliku.

Znaci da nije to bas tako za nis… ne placaju to oni!

BaXuZ
    Participant

Di treba kliknut? na Darjan.net? 🙂 Dakky duzan si mi 0.50$

moby
    Guest

Ajde ne pili nego kupi koju pivu, malo chipsa pa da te dodjem natamburat u tekenu! 😉

Dakky
    Participant

ha ha. ne . na google ads!

BaXuZ
    Participant

u jebote stranica ubrzala pun kurac, kosh i josh, svaka cast onome koji je predlozio da se malo promjene neke stvari na stranici

BaXuZ
    Participant

ti bi mene tamburo a?, a koji si ti? Hwoarang?, Marduk? Xiaoyu? Panda? Heihachi?…..

moby
    Guest

Hwoarang

Troky
    Keymaster

u jebote stranica ubrzala pun kurac, kosh i josh, svaka cast onome koji je predlozio da se malo promjene neke stvari na stranici

Status TS servera je otisao u cache-ing tako da sad svaki put ucitava status iz baze, a ne direktno. Skripta u pozadini osvjezava bazu svakih 5 min. Rto, uhvatio malo slobodnog vremena… 🙂 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.