Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

za sve Vas nevjerne tome koji jos niste instalirali battlefield 2, samo da vam prenesem dio atmosfere od sinoc. Daklem, spawnamo se ja, moby i troky kod nase zastave, ulecemo u beach buggy, ja vozim, njih dva su na mitraljezima. Jurimo i skakucemo preko pjescanih dina i otimamo protivnicku zastavu, zatim pun gas do protivnicke zastave u centru grada i onda juris na enemy spawn na pisti, tu i tamo pregazimo nekog enemya buggy-em i umiremo od smijeha. E to se zove teamplay. Normalno timski smo i poginuli, kad smo se zapucali u tenk.

Troky
    Keymaster

Jaaako zabavno ali ovo nema nikakve veze s Armijom.

Dakky
    Participant

Cisto ono ko ono, u UT2k4 isto ima vozila, ima neki ogromni tenk isto ih udje cetvorica i jedan vozi a 3 pucaju.. isto teamwork… ako to nazivas teamworkom…

moby
    Guest

Atmosfera je BOLI GLAVA!

Dugo se nismo toliko nasmijali u jednoj igri. E sad, vuc neke paralele s armijom nema smisla jer je to potpuno druga vrsta igre. Sve ima svoje prednosti i mane. Tako armija ide na “realnost” a BF2 na igrivost.

Uglavnom mislim da bi bas svako trebao dat sanse igri i probat zapucat par sati… Ne pola sata jer toliko nije dovoljno za probat niti 20% igre.

LittleCannon
    Moderator

Necu iznositi svoj sud dok god ozbiljnije ne pogledam igru

BaXuZ
    Participant

ha, eto i ostalih mapa na jednom mjestu

http://www.planetbattlefield.com/bf2/game/maps/

a evo i par skrinšotova iz nadolazeceg procirenja igre

http://media.pc.ign.com/media/759/759744/imgs_1.html

BaXuZ
    Participant

u textu o prosirenju igre, kaze, kako ce igraci moliti da izadju iz njihovih oklopljenih vozila i bore se prsa o prsa, sto mi daje nadu ce neki od vas tu i tamo ipak zaigrat protiv starog baxa kojem se vise armiju ni upaliti neda, pogotovo ne nakon sinoc.

Dakky
    Participant

zasto imam osjecaj da se igra nece moc igrat online ako se ne kupi original od 400 kuna? ako bude tako, ostajem na armiji definitivno bez obzira na sve

BaXuZ
    Participant

demo se igra online na mapi Gulf of Oman, a ostatak se igra za 349,99 u algoritmu

BaXuZ
    Participant

za 349,99 ja cu se rijesiti cheatera, bugova, glitcheva, laga, sto mi i nije neka cijena, pogotovo kad se sjetim da si bash ti daksone dao tolke pare za WOW + pretplata i odustao nakon mjesec ili dva

Dakky
    Participant

ne razumjem zasto si toliko navalio na tu igru. da mi se igra nesto drugo osim armije, igrao bi npr guild wars. ali u ovom trenutku me ne zanima ni jedna igra koju treba platit… jer em nemam love, a i ne treba mi dok ima armije. mene ne zabrinjavaju cheateri bugovi i lag jer je i toga sve manje u zadnje vrijeme. ne znam kako bi meni igra trebala bit dobra da se ostavim armije i odem tu igrat…

i jos k tome, BF2 demo mi se nece ni pokrenut.. stroj je 2ghz, 1gb ram, r9550 with 128Mb 128bit – clockan na 400/400 i sve ostale igre vrti sasvim odlicno… + audigy2… i samo se pokrene igra, i onda izbaci van prije nego menu uopce dode…

BaXuZ
    Participant

nisam ja nis navalio, nego volim nevjerne tome koji odma flejmaju s realnoscu itd, a sto se tice specifikacija, meni se vrti u LANU na ženinom kompu: celer 1500, 256 RAM, fx 5600

B051LjKo
    Participant

Menis se desi isti taj penisich, niti meni mi se ne pokaze; a ako na svojem stroju koliko god ne bio u cvijetu mladosti uspijem odigrat Far Cry, objasni mi zasto ne mogu igrati battlefield.

Odgovor je jednostavan: NISU UBACILI PODRŠKU ZA STARIJE GRAFIČKE!¨!!!! ne zato što je Ti4200 ne moze probaviti, jer vrtilo bi se to u nekih 800×600 sa low detaljima; Nego je to smrdljiva i usrana fora kojom te tjeraju na kupovinu nove grafičke. Znam i sam da je vrijeme dobre stare GeF4 srhitekture iz nas, ali mi ne treba nek usrani pedofilski degenerik turati to na nos time ŠTO MI NE DOZVOLJAVA niti da je isprobam bez HIT HARDWAREA. To mi je ekvivalent nepuštanju u usrano mjesto poput Budha bara “jer nisam prikladno odjeven”. Nabijem ja i BATTLEFIELD, i 350 kuna koliko košta i nVidiu koja ga reklamira na sve strane NA KURAC

<span class=’smallblacktext’>[ Edited čet srp 14 2005, 08:19 ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Nakon 2 sata igranja i ispitivanja igre, te igranja onlajn, moj sud je slijedeci:

Odmah za pocetak, Armija mi je ipak draza. Dugo sam se pitao zasto igram jako malo igara na kompu, tocnije samo dvije su mi konstanto instalirane. Jedna je Armija, a druga je Richard Burns Rally. Odgovor je u realnosti. Definitivno preferiram simulacije u bilo kakvom obliku.

No ipak BF2 nije los, daleko od toga, izgleda i zvuci izvrsno. Udeja je izvrsna, atmosfera konfuzije u igri je dovedena do savrsenstva ( jedina usporedba bi bila sa Medal Of Honour prilikom iskrcavanja na Omaha plazu). Mogucnost igranja kao arap ili kinez su vrlo dopadljive, jer pomalo mi je americkih spreha pun k…c. Ideja da mozes sve zivo voziti i pucati iz istog je fantasticna. Vjerujem da sam igrao sa vama u timu bilo bi jos zanimljivije za razliku sa nadrkanim malim belgijancem koji cijelo vrijeme srao. No ipak ono sto me odbija je iskljucivo to sto se na kilometar od monitora vidi da je to arkada, a to znaci da to nije igra koja me moze drzati 3 godine kao sto me drzi armija. U biti vec nakon dva sata mi je bilo pomalo stufno.

OK dozvolicu si isto da definitvni sud ne mogu donijeti u dva sata igranja, ali nisam nasao niti jedan komadic koji bi me privukao da odigram jos dva sata. Sve je to lijepo, graficki je igra dotjeranija od Armije i definitivno bolje izgleda, ali jednostavno to mi nije to. Zao mi je ali to je moje misljenje.

Ah da i ovdje ima laga, tako da prednost te vrste ne postoji u odnosu na Armiju. A izmdju ostalog ne zelim rusiti tradiciju i prvi put u zivotu kupiti komad softvera.

That was mine 5 cents

LC

Dakky
    Participant

OK reinstall drivera (bili su catalyst 5.3, hehe – sad su 5.7) i stvar je proradila. 800×600@100hz – i sve na high (bez AA i texture na medium) – i igra radi ful glatko (onako odoka, barem 40 fps).. i igra izgleda ljepse nego AA (zivlje su boje 🙂 ) .. ali po meni nije ni za usporedjivat..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.