Nakon 2 sata igranja i ispitivanja igre, te igranja onlajn, moj sud je slijedeci:
Odmah za pocetak, Armija mi je ipak draza. Dugo sam se pitao zasto igram jako malo igara na kompu, tocnije samo dvije su mi konstanto instalirane. Jedna je Armija, a druga je Richard Burns Rally. Odgovor je u realnosti. Definitivno preferiram simulacije u bilo kakvom obliku.
No ipak BF2 nije los, daleko od toga, izgleda i zvuci izvrsno. Udeja je izvrsna, atmosfera konfuzije u igri je dovedena do savrsenstva ( jedina usporedba bi bila sa Medal Of Honour prilikom iskrcavanja na Omaha plazu). Mogucnost igranja kao arap ili kinez su vrlo dopadljive, jer pomalo mi je americkih spreha pun k…c. Ideja da mozes sve zivo voziti i pucati iz istog je fantasticna. Vjerujem da sam igrao sa vama u timu bilo bi jos zanimljivije za razliku sa nadrkanim malim belgijancem koji cijelo vrijeme srao. No ipak ono sto me odbija je iskljucivo to sto se na kilometar od monitora vidi da je to arkada, a to znaci da to nije igra koja me moze drzati 3 godine kao sto me drzi armija. U biti vec nakon dva sata mi je bilo pomalo stufno.
OK dozvolicu si isto da definitvni sud ne mogu donijeti u dva sata igranja, ali nisam nasao niti jedan komadic koji bi me privukao da odigram jos dva sata. Sve je to lijepo, graficki je igra dotjeranija od Armije i definitivno bolje izgleda, ali jednostavno to mi nije to. Zao mi je ali to je moje misljenje.
Ah da i ovdje ima laga, tako da prednost te vrste ne postoji u odnosu na Armiju. A izmdju ostalog ne zelim rusiti tradiciju i prvi put u zivotu kupiti komad softvera.
That was mine 5 cents
LC