HomeForums[Ri051] Official ForumNovacenje – Recruitmentneznam sta da napisem za naslov

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

Frida
    Participant

zelite me regrutirat ?!

jos nikad me nitko nije bas regrutiro za klan svi su rekli da posaljem sliku pa udem ..ocete biti prvi ..ponasajte se samnom ko da sam musko (osim tebe dakky ) ?!

BaXuZ
    Participant

ja svakog mushkog kod regrutacije pitam sliku (osim dakkya), prema tome!

Dakky
    Participant

mozemo te regrutirat kao dezurno smetalo, moralnog casnika i satnika za dobru volju u klanu. mozes biti i fizioterapeut za umorne ratnike. ali igrac… sumnjam 🙂

B051LjKo
    Participant

Ako hoćeš da te tretiramo kao muško onda nam najprije moraš otkriti duljinu penisića u inchima 🙂

PS. I daj više nabavi majk, ili reci kamo da ti pošaljemo jedan…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Feb 13 2006, 03:59PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

A i sad bi se svaku čas trebao dedica javiti sa poslijepodnevnom propovjedi pa ćeš sve čuti i znati…

Frida
    Participant

mozemo te regrutirat kao dezurno smetalo, moralnog casnika i satnika za dobru volju u klanu. mozes biti i fizioterapeut za umorne ratnike. ali igrac… sumnjam 🙂

Dakky to sta ti dopustam da me ubijas ..to je samo zato da ne spustim tvoj ego !!

A Bosiljka …moj penisic jos niej poceo rasti !frown

I BaXuz …a …. !blond

Iiii da kupila sam mic!! !grin

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Feb 13 2006, 04:36PM ]</span>

Troky
    Keymaster

A i sad bi se svaku čas trebao dedica javiti sa poslijepodnevnom propovjedi pa ćeš sve čuti i znati…

!amen !amen !amen

!blol !blol !blol

BaXuZ
    Participant

teshko bude doshlo do propovijedi, jerbo je Pepich dosta zauzet s otkrivanjem novih birtija u susjednoj zupaniji.

LittleCannon
    Moderator

dedica vam bubreg transplatirao

A sto se tebe tice frida, dobrodosla! !tulum

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Feb 13 2006, 06:40PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

He he, bez brige, naš pastor brine o svojoj župi bez obzira na obaveze…. ako već i ne bude poslijepodnevne propovjedi budi siguran da ćemo odslušati pol’noćku !Pop ….

PS. I kakav ti je to protuargument, pa reci mi jednog popa koji se ne bavi otkrivanjem novih birtija !zivili

B051LjKo
    Participant

Vidim da nam je glavni pastor kratak, pa će mali ministrant malo popovati. Dakle , Fridica naša najdraža, vjerujem da sve veseli pomisao na blentavi par cica koja za nama skače uokolo po mapama, ali bi [Ri051] tag imao smisla oko njega se treba malo potruditi… Bez obzira što veseliš naš forum kojekakvim postovima već duže vrijeme ovo je prvi trenutak da traiš službeni ulazak u klan, i mislim da bi trebalo poštovati nepisanu proceduru… Dakle, imati ćeš sve ovlasti na forumu, pristup TSu, životopisu, klanskim pivama i ramenima za plakanje, ali mislim da treba proći malo vremena da cijela stvar ima smisla, uostalom sve je već napisano http://www.ri051.com/forums/topic/moje-nov-radno-mjesto/ … Istu stvar su prošli, Rimtu, KrLe, Armada, zoks a bogami i ja prije godinu i po’ dana…

Mislim da ti gorenapisano ne bi smjelo predstavljati nikakav problem… !amen

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Mon Feb 13 2006, 06:57PM ]</span>

BaXuZ
    Participant

triput hura za ministranta, fer plej za svih

Frida
    Participant

Gore napisano ne predstavlja nikakav problem !grin

RimtuTiTuki
    Participant

Welcome

Dakky
    Participant

agree! dakle fridich, znas sta ti je cinit, dodat na sve u buddylist i cim vise pucati s nama, i biti s nama na ts-u i pricati s nama i to da vidimo da li si odgovaramo (cisto profesionalno, klanski 🙂 )

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.