Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Dobio sam ful fora laser miša, genius 525, nešto me prcao sa driverima, to ću vas pitati drugi put, kad ne bude ovako kasno i ne budem umoran. Uglavnom sa možda instaliranim driverima miš može mijenjati rezolucije (400 800 nešto i 2000 dpi)dok se igraš. Kako da naštimam da mogu ikoga naciljati!?!? Što da stavim u input armiji i koju rezoluciju (opaska: nije baš pravilo da kad stisneš plus dobiješ veću rezoluciju, isto sa minusom tako da nikad ne znam koju sam stavio; ovo bi moglo imati veze sa “možda” instaliranim driverima ili mojim umorom).

Dobro, napisat ću ovo još jednom malo pametnije, do tada, prijedlozi za rezoluciju u armiji…

Profa_Cro
    Participant

Ja picim na 17 inca monitoru na 1024×768 sa svim onim glupostima ukljucenim i izgleda vrlo dobro. Uz pomoc Cannona sam nastelao memorijicu u igri tako da vise nije lagovita i obavezno iskljuciti mislim da se zove mouse smoth lag jer oduzima cca 10-15 slicica u sekundi(provjereno kod mene istina je). Eh da imam neke canyon sluske u stereo modu i mogu vam reci da na njima mogu jednostavnije otkriti od kuda mi netko dolazi nego na nekim sluskama sa 5.1 zvukom. E sad neznam kako vi al ja sam se naviknuo i funkcionira savrseno.

RimtuTiTuki
    Participant

Hehe, to sam ti zaboravio reci, postoji velika sansa da ce se rusiti kod instalacije drivera, probaj skinuti nove sa neta…

A imas rezolucije ja mislim 400-800-1600-2000, i stiskom + vrtis ih u krug, s time da u driverima mozes nastimati koje od ovih rezolucija ces uopce koristit, npr stavis 1600 za kretanje, i 2000 za sniper, a ove ostale uopce ne koristis… i onda vrtis sa “+” vrtis ove dvije…

Profa_Cro
    Participant

E da samo napomenem da ja ipak nisam tehnicki potkovan kao vi,vec sam sasvim prosijecan igrac pa ako se netko zeli zekiti samnom i uputiti me u to kako imati bolje rezultate nego do sada nek mi se javi na PM. Vjerojatno nikad necu mosi mjenjati rezolucije u samoj igri kao vi al bi zamolio pomoc da pokusam uciniti najvise sa ovim sto imam.

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ne pricamo o rezoluciji ekrana, nego o rezoluciji odnosno osjetljivosti senzora misha…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.