Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Eto dignuh neke pare na kladionici pa si odmah graficku kupujem. Bez obzira sto sam kupio R9550 pred cca 4 mjeseca …

Trazim nesto do 1600-1700 kn, AGP obavezno……..

Savjeti?

(teoretski bi se dalo za tu lovu sloziti cijeli novi A64 s PCI-EX ali ne da mi se s tim kemijat, radje cu ostat na Ath.XP)

Pozdrav

BaXuZ
    Participant

imas x800 gto

LittleCannon
    Moderator

(teoretski bi se dalo za tu lovu sloziti cijeli novi A64 s PCI-EX ali ne da mi se s tim kemijat, radje cu ostat na Ath.XP)

!zz_rofl !zz_rofl !zz_rofl !blol !blol !blol !blol

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Dec 21 2005, 03:37PM ]</span>

RimtuTiTuki
    Participant

GF6800 ili 6800LE

Dakky
    Participant

a ne znam, malo se razmisljam ipak, mozda graficka nije najbolje rijesenje, 1500 kn mogu spiskat na stosta drugo a graficka mi nije totalni prioritet………. stovise razmisljao sam u vidu 17″ lcd-a, jos jednog diska, kakvog polovnog projektora ili laptopa pa do novog lcd tv-a (17″) za na zid u sobi…..

jedno znam, ako cash ostane u “kes” formi, brzo ce se spiskati…….

diGestive
    Participant

jel ti imas 1500 kn ili eura_?

Dakky
    Participant

na kladi sam dobio 3300 kn od toga sam 400 danas zapio. uzmi u prosjek da cu sljedecih dana spiskavat oko 200 kn, to je 15 dana od danas, i ode sva lova, ili kupit nesto za tu lovu….. bolje ovo drugo, a

Troky
    Keymaster

grow up.

Najpametnije bi ti bilo da strpaš tu lovu u džep i pozoveš suborce van da se svi lijepo zapiju i gotovo… ko je vidio kupovat grafičke kartice i sl.?? :))

Dakky
    Participant

ha ha da.

palo mi je i to napamet, ali ipak sam se odlucio za nesto konkretno.

pitanje je jos otvoroeno, dakle da li graficku ili nesto trece?

B051LjKo
    Participant

na kladi sam dobio 3300 kn od toga sam 400 danas zapio. uzmi u prosjek da cu sljedecih dana spiskavat oko 200 kn, to je 15 dana od danas, i ode sva lova, ili kupit nesto za tu lovu….. bolje ovo drugo, a

Ne budi čoban i se spiskavaj dnevno 200 kuna koje si nećeš moći priuštiti drugi tjedan; kupi si kulturan monitor za 2000-2500 kuna, ili a64+ploča+grafička za 3000 i ne barabi se zakurac…

Troky
    Keymaster

Bosiljak, nemoj tako… Dakky ima problem, a to je da previše misli… Stoga, ajmo pokrenuti akciju ‘Dajmo da ne misli’!

Dakky
    Participant

Ne budi čoban i se spiskavaj dnevno 200 kuna koje si nećeš moći priuštiti drugi tjedan; kupi si kulturan monitor za 2000-2500 kuna, ili a64+ploča+grafička za 3000 i ne barabi se zakurac…

Ultra-D je 1400, proc je 1400, nemam onda za graficku……..

previse mi je to para a i ovo sada bi radilo vrhunski da imam postenu graficku.

No, monitor, da… 17″ LCD bi mi jako lijepo pasao na stol… (ili 19)

No, onda opet, koliko cu koristi imati od njega isto je pitanje? Sad mi je Samsung 17″ na 100 Hz i bar me oci ne bole….

Inace kad nisam imo “love” imao sam listu od 10 stvari koje bi htio. Sad bas ne znam sta da si kupim, ispada da mi je ovo sto imam sve sasvim OK!

Odjebaus
    Participant

imas x800 gto

E ja bi to. AGP isključivo.

Dao sam si truda i kopao poprilično dok nisam našao jednu AGP verziju i to od GeCube-a RADEON X800GTO AGP 128MB DDR Uni-Wise Fan part number GC-RX800GTOA-C3 koja je OK ali ima spori DDR1 RAM. Ima je M-San i dobijem je za 1.285 kn + PDV.

LINK: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=134&prod_id=22856

E sad ljuta konkurencija Sapphire ima verziju sa 256 MB brzog DDR3 RAM-a ali je ne mogu naći nigdje u HR, svi prodaju PCI-Ex verzije Sapphire-ovih kartica (pederi !biglaugh ) a ja bi baš nju, ne zato što će mi u startu donjet neko turbo ubrzanje nego što ću je kasnije overclock-at puno bolje nego što mogu GeCube zbog sporog RAM-a.

Gdje da nabavim Sapphire?

LINK: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=119

I na kraju, ako netko treba Radeon 9600pro extreme sa zalmanom na sebi, prodajem za gotovo ništa para !cheesey

BaXuZ
    Participant

e kad smo vec kod toga svega, ja bi htio utisat mog malog mezimca, Athlon 2600+, Ati 9800 pro Gecube, CPU ima neki Spire ventilator na sebi, koji je daleko najglasniji od svega, chipset se pasivno hladi, graficka mi se cini tiha, a napajanje bi moglo i proć

BaXuZ
    Participant

BTW jel neko prati cijene hardvera u susjedno demokratskoj i prijateljskoj sloveniji, Nebi bilo loše pokupit ddv za jedan 7800 GTX, i neku Lanparty maticnu i tome slicno. Sta nas kolega Zhorzh from Ljubljana kaze na to.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.