Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Evo, novi site je u pogonu. Bilo je problema oko adaptacije za glupi IE i trenutno je dotjerno do upotrebljivog oblika… stoga, kome bude smetao layout/izgled u IE-u vrijeme je da instalira FireFox :smt075

Naravno, svi komentari, prijedlozi i slicno uputite na moju adresu.

NAPOMENA: S obzirom da mi se nije dalo rucno upisivati tracker ID za svakoga molim vas da to ucinite sami u svom profilu.

@B051LjKo
    : Nisam još stigao dodati stare smajliche koji su ti sigurno prirasli srcu… uskoro…

Groo
    Participant

Sve 5. Promjena nabolje.

Hvala Moby i Troky.

:smt033

crono
    Participant

Znao sam da se nesto desava!!!

Site je strava

Hvala glavnim i odgovornim LJUd0V1mA :smt041

:smt023

Dakky
    Participant

ja sam vec izhvalio nadlezne na ts-u, doduse primjedba ide samo tome – sto mi se jedino ne svidja – je to da site nije na sredini. tj. forum i sve je malo previse u lijevo a onaj “online status” bi mogao biti negdje drugdje… ne znam di ali da njega nema site bi mogao biti lijepo u sredini

naravno ovisi o rezoluciji, na 1024 je previse u lijevo, na 800×600 (ko jos koristi to??) je totalno u lijevo, dok je tek na 1280 i visim rezama u lijepom centru ili barem blize centru nego na 1024…

Troky
    Keymaster

dakky, zamišljeno je da bude malo ulijevo

Dakky
    Participant

to je druga stvar onda, ali je malo cudno, moram resizati browser jer zelim da bude u sredini kad pisem :-/

mozda da dignete gore online status da bude pored samog flash logicha a da forum bude preko cijele stranice odnosno da reply box bude u sredini 😉

Alazare
    Participant

Jebeno! Svaka vam dala…

d3uha
    Participant

Jebote dakkz ti uvjek imas neke primjedbe.

Meni je site strava

B051LjKo
    Participant

klap klap 🙂

PS. A taman sam se naviknuo na stari forum…

B051LjKo
    Participant

LOL samo su najveće BAJE!!! zadržale avatare 🙂

Troky
    Keymaster

LOL samo su najveće BAJE!!! zadržale avatare 🙂

da kad su linkani izvan ovog site-a…. vratit ce se i drugima…

RimtuTiTuki
    Participant

Ma site je zakon, ljudi svaka cast na obavljenu poslu :smt023

al imam jednu primjedbicu, zasto se vise ne vide “latest forum posts”, kad se cita neki topic, prosli sistem mi se vise svidjao

Troky
    Keymaster

al imam jednu primjedbicu, zasto se vise ne vide “latest forum posts”, kad se cita neki topic, prosli sistem mi se vise svidjao

Ako mislis na ‘latest posts’ meni koji je prije bio desno gore, sada je lijevo i radi normalno,

ako mislis na ‘latest post’ na samom forumu (negdje se vidi, negdje ne) to ce doci na svoje, a

ako mislis na nesto treće, objasni detaljnije 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

??

Vidim, ja sam zbunio tebe, a ti mene jos vise… :))

mislim na latest posts meni koji je prije bio desno gore, al bi on ostao desno gore kad bi otvorio odredjenu temu na forumu, sad vise ne ostaje. ma nije neki bed, samo sad moram ili kliknut back ili na home da dodjem to tog meni-a

Ako mene pitas ja bi taj meni stavio odmah ispod quick replay-a. Fino procitas jednu temu, dodjes do kraja, i kliknes si na drugu koju nisis procitao

Troky
    Keymaster

Vidiš, vidiš… nije ti to loša ideja…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 42 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.