Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle za sve vas neupucene u situaciju na twl-u jedna obavijest:

Netspeed za vrijeme trajanja meca nesmije biti ispod 8000

Obratite pozornost na to jer po novim pravilima ponovljeni prekrsaj automatikom znaci BAN sa twl laddera.

Takodjer svaki vas prekrsaj ima za posljedicu suspenziju team leadera, sto bi znacilo mene, na 30 dana.

Za ovaj slucaj ja sam sam kriv jer nisam na vrijeme ispravio e-mail adresu na koju mi je admin TWL-a mogao poslati obavijest, sto za posljedicu je imalo vase neznanje o tom istom pravilu.

Dakky
    Participant

A za tu e-mail adresu sam i ja djelomicno kriv sto nisam objavio da postojece @ri051.com mail adrese vise NE rade (od prije 6 mjeseci)

BaXuZ
    Participant

ptopic at abyss dot hr baš i nije slicno sa ri051.com

H.T.Get
    Participant

za mjesec dana ce bit novo pravilo:

“novi klanovi koji udju u pjotop 30 moraju igrati na dial up 14k i ne smiju koristiti misa. Nisanjenje vrsiti iskljucivo pomocu numericke tastature!”

Zh0rZh
    Participant

lol onda bi morali napravit women expansion finger mod , jer decki imaju jedan prst vise hihihi

LittleCannon
    Moderator

ptopic at abyss dot hr baš i nije slicno sa ri051.com

Opet se ti boris sa refresh buttonom

BaXuZ
    Participant

twl sam uklonio iz bookmarksa, pa nemam tih borbi, ali se toplo sjecam da je donedavno ta adresa stajala na twl homepage-u od Erre i zero cinque uno, otkad si ti koristio dakkyevu adresu?

LittleCannon
    Moderator

bilo kako bilo uklonjen mi je suspenzion uz vrlo sturo objasnjenje:

My mistake. I suspended the wrong account. Your account has had the suspension removed. I apologize for the mistake made

=M@ddog=

TeamWarfare.com

—– Original Message —– From: “Predrag Topic” <predrag@ctrl-alt-del.hr>

To: <maddog@teamwarfare.com>

Sent: Tuesday, February 13, 2007 1:25 PM

Subject: Suspended

RimtuTiTuki
    Participant

Mislim da je meni htio staviti suspention…

Enivej, oni pizde nisu ni slali mailove tim liderima….

A na kraju ispada da su napisali novo pravilo, a nisu napisali kaznu za krsenje istoga… stoga nemaju ni pravo kaznjavati ljude

Stoga smo si ja i moj odvjetnik (Altereginjo Fishkal) dali za zadatak da ih malo jebemo…. ipak imamo iskustva sa drugih fouruma

Ne toliko zivahna raspravu mozete pratiti na Maddog je curica

KrLe
    Participant

Sere mi se, ja nikad ne znam ove fore. Šta je taj netspeed i zašto mi armija sama ne stavi vrijednost koja mi najbolje paše?

LittleCannon
    Moderator

Sere mi se, ja nikad ne znam ove fore. Šta je taj netspeed i zašto mi armija sama ne stavi vrijednost koja mi najbolje paše?

Armija ti i stavi vrijednost koja bi ti teoretski najbolje pasala, ali tu ima toliko razlicitih parametara koji utjecu na konacni ishod kvalitete igranja, tako da netspeed je potrebno dodatno tweakati ovisno od situacije do situacije.

RimtuTiTuki
    Participant

Krle sta’s ga ti nabaljezgario na twl forumu….

Uopce nije rijec o tweekanju i explojtanju, nego o tome da su stavili novo pravilo, a nisu dovoljno informirali ljude o njemu.

A sto se tice netspeeda, navodno ako ga postavis jako nisko, flesh te ne dira dok god se kreces.

EDIT: a problem je u tome sto je stvarno puno ljudi stavljalo manji netspeed da bi smanjili lag, ne radi eksploita. flesh eksploit se navodno pojavljuje kad je netspeed manji od 4000, ali je onda armija neigriva. Dok najbolje preformanse imas 5500-7000 sa nasim vezama od 1Mbit.

H.T.Get
    Participant

kakav jebeni “flesh”?

B051LjKo
    Participant

Ma postojao je exploit (mislim da u 2.8 ili ne radi ili radi s manjim intenzitetom); ako bi stavio netspeed manji od 4000 flash na tebi ne bi radio. Dotični unk pjo seronje (a njih poznajemo) su jaaaaako dugo vremena koristili taj exploit (koliko puta ste nekoga flashali i taj vas misteriozno ubije, kao nije bio flashan), i kada ga je još netko provalio (čitaj tudum braća Madek i Tarzan @grza&runTudum co.) od bijesa su ga prijavili TWL adminima, koji, ažurni kakvi jesu su tek sad zbanali niske netspeedove…

Ideja je dakle bila dobra i plemenita, samo je primjena (po TWL običajima) zakašnjela, traljava jadna i patetična…

BTW. Ako se ne varam, pauzirali smo pipu i sada Dusk, dakle u zadnjem kolu smo na MP domaćem terenu, i molim maximalnu ozbiljnost i treninge [dakle, Get odloži Armija godišnji za deset dana jerbo bez tvoje 203ce u assu ne bu bilo dobro)…

Ako dobijemo MP idemo dalje, ako ne, poradi nedostatka mečeva nebumo mogli biti najbolji treći i dojka smo…

mene zadnjih mjesec dana baš inema, ali jebat ga… posao zove… i zAo je do te mjere da idem sutra uplatiti loto…

Što kažete na petak 21 sat, trening protiv Ludih 6bs6…

H.T.Get
    Participant

Pa jebemumater, ne mogu vjerovati koji sam naivac…Ni to s flashom nisam znao nego bih pizdio i bijelo gledao u monitor kad bi me netko tako roknuo…

Odigrat cu match sigurno ako budem u mogucnosti (doma) na taj dan. Doduse, moram priznati, bez imalo volje i entuzijazma. Ovo bi trebala biti IGRA u kojoj se ljudi zabavljaju igrajuci matcheve, a ja imam osjecaj da sam samo naivac koji misli da taktika i skill vrijede. Vrijede moj kujac. Natvikaj, trci po crnom snijegu i gledaj u ljubicasto nebo da bi vidio enemija preko 3 brda…. Serem se na sve to…Eto!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.