Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Nazalost zbog trenutnih previranja u mom poslovnom zivotu necu biti u mogucnosti biti prisutan u klanu koliko sam bio doi sada. Mozda su vec neki primjetili da se vec sada puno rjedje igram i da me vise nema nego sto ima.

Za one neupucene, dajem otkaz u pivovari i otvorio sam svoj obrt za servis i prodaju kompjutera. Obrt se zove “CTRL-ALT-DEL” i imam posla preko glave da sve to skupa postavim na noge. Dakle razlozi su opravdani i nadam se da cu uloviti tu i tamo vremena za zapucat sa vama.

Na forumu cu i dalje biti prisutan tako da necu bas u potpunosti otici.

Dakky
    Participant

Rado bih radio u tom obrtu, ako budes trazio radnika i ne smeta ti moj jezik koji je u nekim slucajevima brzi od mozga, javi mi molim te jer sam prekopao cijeli mojposao i burzu u potrazi za upravo takvim radnim mjestom (serviser/prodavac/tehnicka podrska) u takvom obrtu… radim takav posao za malu lovu i to predano i sa zadovoljstvom. I jos ucim od majstora. Pa kud ces vise? :smt071

(op.a. NetCom je trazio prodavaca pred negdje mjesec dana ali su mi u Kvarku rekli da NetKom izbjegavam u sirokom luku)…

BTW, Links otvara poslovnicu u Rijeci.. ali su nazalost sva radna mjesta vec popunjena…

RimtuTiTuki
    Participant

hehe

Sviđa mi se ime, ali mislim da ces tesko dobit Microsoft Certificate

!opr019fj

KrLe
    Participant

LOL

Troky
    Keymaster

Sviđa mi se ime, ali mislim da ces tesko dobit Microsoft Certificate

Microsoft ima svoju verziju Ctrl-Alt-Del-a… zove se Windows :smt116 !comp

RimtuTiTuki
    Participant

Bome kod mene to sve manje i manje pali … uskoro ce se zvati “Reset Switch”

Ali barem nije Satan inside !egzorcist

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.