Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ubi ga coe’k naprosto!

Troky
    Keymaster

Who cares…

Ganci
    Participant

Dok je Mirkec zabavljao ATJ Lucko i njene “specijalne postrojbe” gostom iz Holijvuda, izgleda da nije racunao na to da bi se njegov sinocni protivnik zapravo mogao i pripremit za match.

A bas mi je drago da je Mirkec dobil batina ko stara kanta!

Lamb-Lover
    Participant

Dok je Mirkec zabavljao ATJ Lucko i njene “specijalne postrojbe” gostom iz Holijvuda, izgleda da nije racunao na to da bi se njegov sinocni protivnik zapravo mogao i pripremit za match.

A bas mi je drago da je Mirkec dobil batina ko stara kanta!

:smt082 tocno, ali nije mi drago sto je popusio

LittleCannon
    Moderator

Nije ni meni, zbog njega sam se osjecao jadno cijelu vecer.

H.T.Get
    Participant

NIJE FER!!! TREBA PONISTITI MATCH!!!!

Ovaj Gonzaga je odlican borac na podu i nije smio mirka opalit nogom u sljepusu!!!! I to jos hajkikom!!!! :smt044

No…sve je vodilo tome, od mirkovog kurcenja “lako cemo, pripremio sam svakakva iznenadjenja za njega”, preko nepozdravljanja na pocetku matcha, do gledanja u stranu. Kad je netko tako bahat i kurcevit, obicno dobije po picki 🙂

Mogu samo reci, neka ga je !opr019g7 :smt044

Ganci
    Participant

Vas dvije sto pricate da vam nije drago i da ste se osjecali jadno, zamolio bi vas da budete malo razumni kao sto se od vas i ocekuje…

Vele-majstor Dziju-Dzice koji jedva ceka fajt na podu (pazi sad ovo –> ) oplete Mirkeca dRito u ckApi !!!! !opr019gh !opr019g2

Mirkec koji si je otvoril kafic ak se nevaram?!

Mirkec koji bere saborsku placu?! a i penziju mislim da bu dobil?!

Mirkec koji je dobil ili bude dobil milju $ za prelazak na UFC?!

Da mi bude zao??!!

MA NEKA!!! dobil je malo onoga cega je on tata.

jeba ga vrag da sam malo ludi nakon onog sinoc bi i ja imal muda Mirkecu zavalit haj kik. :smt005

:smt040

LittleCannon
    Moderator

ma sve to stoji osim gancijevih muda 😉 .

Svejedno danas je izjavio da ce odraditi ugovor do kraja, a pazite dobro kakav ce njegov iduci mec biti.

Vec mu se jednom dogodilo da udje arogantan u mec i dobio je po picki, ali za razliku od drugih vratio se jos jaci i bolji nego prije. Ako uspije psihicki preci preko ovog meca kladim se da ce biti jos bolji. No ipak borac njegovog kalibra kada bude nokautiran i deklasiran kao on sinoc, tesko prelazi preko toga.

Nista ostaje nam da vidimo kako ce ostatak ugovora odraditi.

Ganci
    Participant

steta sto nisam cuo tu izjavu danas, bas me zanima s kim ce se borit da odradi ugovor do kraja.

bas zato sto je tako odgovorio mislim da ide preko kurac na sve sljedece protivnike i da bi im Mirkec mogao biti sparing partner u tim sljedececim mechevima.

On ce jos dobit batina i batina za tih milju $ 😀

Lamb-Lover
    Participant

Ne vjerujem da će preko kurca odradit te mečeve. Što Kenon kaže uvijek se nakon poraza želi iskupit. BTW, jeste li primjetili kako je nogu sjebo, ružno izgleda ali ne znam ima li kakvih težih posljedica.

http://www.youtube.com/watch?v=sCe_HD4WKJw

obratite pozornost na nogu

RimtuTiTuki
    Participant

Zanimljivo, uopce nije ocekivao high kick, postavio je ruke da so obrani od udarca u rebra…

Jebiga, ovo je vise lucky hit nego nesto drugo

@ Ganci, saborsku penziju, od cca 10k kuna dobiju svi koji provedu makar jedan dan u saboru

ArMaDa
    Participant

Nisam bas siguran rimtu mislim da od mandata od 4 god. treba odraditi 6 mj.( sto i nije bas tesko bolovanje , godisnji itd… vidi pod bax ..lol)

RimtuTiTuki
    Participant

Nisam bas siguran rimtu mislim da od mandata od 4 god. treba odraditi 6 mj.( sto i nije bas tesko bolovanje , godisnji itd… vidi pod bax ..lol)

hahaha….

Dakle trebaju provest jedan dan u saboru, i iskoristit bolovanje :smt023

A taj jedan dan im nece tesko past s obzirom da je žuja 7 Kn-a

Troky
    Keymaster

vjerovatno i janjetinu nabavljaju po sindikalnim cijenama…

Gnjida
    Participant

Nezainteresirano je ušel u borbu a i po njegovim izjavama prije meča dalo se naslutiti da mu je izgleda došlo malo i do zasićenja i kao da mu je pun kurac i treninga i svega.

Jedino je jebeno u ovom sportu,da ,ako ne uđeš u borbu ozbiljno,možeš brutalno najebati,za razliku od tenisa ili ping ponga ,gdje si svatko može priuštiti pokoji loš dan 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.