HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeOla bando stara :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

stealth_SJP
    Participant

samo da naletim da Vas pozzzz 🙂 vidjeh da ste se navukli ko i pola staraca 🙂

http://www.wotdogsofwar.com/

ovo su stranice, New mana se sjecate, pa ako se bude slagala neka alijanca protiv poljaka ne znam kog bih radije od vas 😛

SISA ! 🙂

Ajkula
    Moderator

EJ Stealth !

Pozdrav !

Groo
    Participant

Đe si plavac :smt035

Nemogu da vjerujem kako mi je dobro što ne igram sa vama :smt030

Timer28
    Participant

PA ĐE SI STARA OBJEŠENA SISO!!!!!!!!! 🙂

anarky1988
    Participant

nego sta vi mislite o tome da se spojite s nama , da nam dodjete vas ima 18 , sto je dovoljno za osvojit jedno podrucje u najboljem slucaju i probat ga sacuvat, a sad nas ima solidan broj sa solidnim tenkovima al opet premalo da se rasirimo i drzimo podrucje, pa sta mislite o tome da dodjete kod nas? ekipa je super, nema nekog presinga i tjeranja, ko zeli ratove ide kad moze, ne znam dali u planu imate spajanje s nekim drugim, al bez dva jaka i jednog onako tima 45 igraca min ne moze se sirit, sad je dobra stvar sto goldima se mogu placati premiumi, svi bi profitirali kad bi npr osvojili neku poziciju koja generira 2 k golda dnevno. stvarno steta ne iskoristiti sto nam nude, nije sad da se gubi neki indentitet ili sta vec, samo eto nismo pro klan koji tlaci svoje clanove, 😀 …

anarky1988
    Participant

neko moze odg kao ono ne zanima nas , pusite muske penise ili tako nesto 😛

d3uha
    Participant

možda bi bilo odgovora da to kulturno pitaš pod ispravnim topikom a ne ovako da spamaš gdjegod ti prdne dupe

Troky
    Keymaster

Glavni i odgovorni je otišao u kurwa-cheater-land na tjedan dana pa nije u stanju odgovoriti…

Trenutno smo preslabi za CW, a i dogovorili smo se da nema nikakvog merđanja do daljnjega.

U svakom slučaju, hvala na ponudi i pušite muške penise ako su vam dragi !opr019ft

anarky1988
    Participant

možda bi bilo odgovora da to kulturno pitaš pod ispravnim topikom a ne ovako da spamaš gdjegod ti prdne dupe

pa ispravan je topik stelt je iz dowa i samo sam se nadovezao jer je on prije kako mi se cini rekao da vas je pitao , pa sma smao nastavio na ovaj topik!

anarky1988
    Participant

ne mogu napravit edit izbacuje mi neki error tako da ne spamam, a i stelt je stavio link klana gore, tako da i na neki nacin je ovo topic pozdrava od strane dow, 😛 ,

KrLe
    Participant

Haha, kako ste poverog anarkya dočekali na nož, kuliranje momci…

Što se tiče merđa, za sada nismo za takve akcije jer po trenutnom konceptu, to traži promjenu nicka, za što nismo. Penisići igraju ulogu, mnogima od nas na istom piše ri051 već jedno 10ak godina, pa bi se djevojke pobunile da nam je sad natpis kraći, što bi dovelo pod pitanje mnoge stvari…

Kad CW izađe iz “bete” i bude omogućen plaćenički status ili nekakva alijansa, o tome će se moć raspravljat.

Trenutno nismo nagrindali dovoljno za složit kulturni tim, pa nam CW kao takav nije ni zanimljiv, mi bi, al ne mož da povuće… ne pali…

anarky1988
    Participant

e al kad izadje cw iz bete goldi se valjda nece moc iskoristiti za premium, koliko znam, ako budete zainteresirani javite se ekipa je super nema teroriziranja i to je to 😛

RimtuTiTuki
    Participant

😀 pozdrav anarky, dogo te nisam vidio.

Ma anarky nas je malo pobrkao sa ludima 🙂 Previše vremena je proveo tamo… ni dobro za zdravlje.

Hvala na ponudi, trenutno smo odlučili da se nećemo merđat s nikim.

Ukoliko bude nekih promjena javit ćemo.

A do tada se vidimo onlajn

Timer28
    Participant

Kao mozda “moguči”gušter u klanu..ali sa “životnim” iskutstvom u Klanskim igrma..znam da udruživanje i overpopulacija znaju koštati…jer se izgubi onaj osobni kontakti…ljudi se znaju brzo grupisati unutar klana..i tada počne piz.;)…ja sam za umjeren rast..ali prije svega za zeku peku ;)…teko tolko da i ja nešto kažem..ako smijem 🙂

anarky1988
    Participant

kao prvo nisam ja mislio nista zlobno, sa komentarom o penisima :P…

@rimtu hehe luda mi je jedan od idola 🙂 njegova skemba je naprosto neodoljiva, XD

@timer ma nije to bas tako , prije sam se jeszio od pomisli od 100 igraca u klanu , al nakon par godina igranja mmorpgova mi je sad u ovakviim igrama sasviim ok, ljepo je tebe vidjet opet online, jednom smo se upoznali na rostilju na jarunu prije 5 6 7godina ako se dobro sjecam :))), dok sma bio u [ZG]

js jedna stvar u vezi ovi ratova , bez 45 ljudi spreminh sa t9 10 tenkovima nema se sanse bas drzat vise od tri podrucja, mi smo imali 3 komada cak i jedno koje je generiralo 2k golda i time mislili premiume davat clanovima, al jednostavno vas pregaze , imali bi po tri mecha u razmaku od par minuta pocetka(iako se radilo o drugim zonama, ), radile su se kvazi rush taktike, nekad uspije nekad banana… nekad nismo imali dovoljno tokena da moze 15 igraca igrat(jedan tier 5 igrac jedan token cini mi se), pa je isao samo JEDAN ako bude tehnikal pobjeda.. i tako to.. stvarno je steta ako se pogledaju finci, poljaci i tamo neki koji imaju hrpu teritorija i tamane golde, vecina clanova im igra free premium… i tako… al jbg ….. mozda ako bude neko kombinirano osvajanje , vise razliciti klanova zajedno… al otom potom, do tada mozda i igru zajebu skroz dok puste world of warplanes ….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.