kao prvo nisam ja mislio nista zlobno, sa komentarom o penisima :P…
@rimtu hehe luda mi je jedan od idola 🙂 njegova skemba je naprosto neodoljiva, XD
@timer ma nije to bas tako , prije sam se jeszio od pomisli od 100 igraca u klanu , al nakon par godina igranja mmorpgova mi je sad u ovakviim igrama sasviim ok, ljepo je tebe vidjet opet online, jednom smo se upoznali na rostilju na jarunu prije 5 6 7godina ako se dobro sjecam :))), dok sma bio u [ZG]
js jedna stvar u vezi ovi ratova , bez 45 ljudi spreminh sa t9 10 tenkovima nema se sanse bas drzat vise od tri podrucja, mi smo imali 3 komada cak i jedno koje je generiralo 2k golda i time mislili premiume davat clanovima, al jednostavno vas pregaze , imali bi po tri mecha u razmaku od par minuta pocetka(iako se radilo o drugim zonama, ), radile su se kvazi rush taktike, nekad uspije nekad banana… nekad nismo imali dovoljno tokena da moze 15 igraca igrat(jedan tier 5 igrac jedan token cini mi se), pa je isao samo JEDAN ako bude tehnikal pobjeda.. i tako to.. stvarno je steta ako se pogledaju finci, poljaci i tamo neki koji imaju hrpu teritorija i tamane golde, vecina clanova im igra free premium… i tako… al jbg ….. mozda ako bude neko kombinirano osvajanje , vise razliciti klanova zajedno… al otom potom, do tada mozda i igru zajebu skroz dok puste world of warplanes ….