Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author

Dakky
    Participant

od 15.07. do negdje 10.08. sam sam doma (doduse malo idem sa starcima pa se vracam mado jedan tjedan)… pa mi pala na pamet jedna morska ideja….

Ako jos tada budem imao ovu ultra-brzu vezu, ideja je sljedeca:

Okupljanje kod mene, i gejmanje online do jutarnjih sati….

Dakle, spojimo se nas 10 na nas server, i svi lijepo iz iste sobe deremo online po HS-ovcima ili slicnima…….. vjerujem da bi bio gusht…..

Sta mislite o ideji?

B051LjKo
    Participant

Nekvalitretna…. GROOOOOOOOOOOOOOOOOYO, kad će LANuša….

Groo
    Participant

Od 21.7. – 28.7. imam praznu kucu i svi ste dobrodosli

Dakky
    Participant

E, ipak je to bolja ideja 😉

njonjo
    Participant

jebiga, ja sam na siciliji u navedenom periodu

LittleCannon
    Moderator

onda je krajnje vrijeme da se pocne razmisljati o nagradama

Troky
    Keymaster

… tj. sponozorima 🙂

moby
    Guest

A da se onda napravi i prijavna lista pa da znamo koliko nas je, koliko timova, kako podjeljeni i naravno, koliko kg mirisljave mesine uz pifo trebamo 😉

LittleCannon
    Moderator

A da se onda napravi i prijavna lista pa da znamo koliko nas je, koliko timova, kako podjeljeni i naravno, koliko kg mirisljave mesine uz pifo trebamo 😉

Pa da ti budem iskren, meni je mirisljave mesine pomalo vec dosta. Recimo sad bi me obradovao jedan dobar kazan graha !stirthepot

LittleCannon
    Moderator

Ahhh da jos jedan prijedlog

Posto sir vec ima upogonjeni projektor sa platnom, sto mislite da se skupimo malo ranije a onda gledanje filmova za podizanje morala, npr. Full metal Jacket, Black Hawk Down…… i nakon toga pucanje

Troky
    Keymaster

Ahhh da jos jedan prijedlog

Posto sir vec ima upogonjeni projektor sa platnom, sto mislite da se skupimo malo ranije a onda gledanje filmova za podizanje morala, npr. Full metal Jacket, Black Hawk Down…… i nakon toga pucanje

!comp !opr019hx !egzorcist

Dakky
    Participant

I onda za kraj jedan 1v1 turnir na ispadanje, te prijenos finala na projektoru 🙂

B051LjKo
    Participant

Kakav crni ŽolFa… kupićemo ti konzervu pepić, a mi bi mogli možda i promijeniti meni, recimo Peka sa krumpirom i hobotnicom uz lignje na žaru…. Naravno sve to u kombinaciji sa buzarom od 17 kila dagnji…. A i inćuni su za malo para na žaru fenomenalni…

Dakky
    Participant

SiLjko imas genijalne ali sirove ideje!

LittleCannon
    Moderator

Pa ovo je jedna od rijetkih prilika gdje mozemo odigrati LAN i jesti grah bez pogubnih posljedica uzrokovanih promjenom agregatnog stanja mahunarki a sve uzrokovano djelovanjem pepsina i inih enzima koji obitavaju u zelucanim predjelima, odnosno probavnom traktu. Za boga miloga, pa na otvorenom smo?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.