Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ajme ljudi kakvo mrtvilo zavladalo i na forumu i u armiji.

Ja sam prekrcan poslom sto u firmi, a sto kod kuce. Koja je vasa isprika?

diGestive
    Participant

pa nije da mi je isprika – posla preko glave ali ipak stignem zapucati 1-2h prije nego se srusim, normalno to je prije 00:00

Dakky
    Participant

eto kao sto rekoh, malo sam izgubio volju za igrom, ali eto vracam se u mood … a sto se tice foruma probao sam otvorit dva – tri threada da malo probudim ljude ali nije uspjelo stoga..

Alazare
    Participant

E ovako: Nestalo je struje na 2 sekunde i zgasio mi se komp, upalivsi ga na svoje opce zadovoljstvo primjetio sam da su mi pali windowsi i bio sam primoran formatirati cijeli sistem te tako izgubio i Armiju i ostalih 80 giga podataka. Uz to hard disk mi nesto skljoca i smzne mi komp na par sekundi te cu ga najvjerojatnije morat odfurat na servis…

Nemaojte ne mene racunat iducih par dana… x)

diGestive
    Participant

a zasto si formatirao disk _? pa do podataka uvijek mozes doci…

Dakky
    Participant

da nemas mozda Hitachija i to 120 ili 160 GB ? moj isto skljoca povremeno i kad to radi onda smrzne windowse da ih moram resetirat na tipku.. BTW i nakon formata mozes doci do podataka od prije formata…

Troky
    Keymaster

…da, samo ako se napravi quck format…

Dakky
    Participant

Mislim da pomaze i nakon normalnog formata…

npr ovaj soft… http://www.stellarinfo.com/disk-recovery.htm ili http://www.recovermyfiles.com/

Alazare
    Participant

Ma i nije tolika greda, imam stari hard disk od 40 giga koji koristim kao backup ako mi se nesto dogodi i na njemu mi se nalaze svi vazniji podaci sam ih trebam prebacit preko norton ghosta na ovaj od 160 giga (maxtor) kojeg trenutno koristim. Izubio sam vecinom lako obnovljive programe i dosta muzike… Osbosobit cu Armiju sto prije…

Lijepi su ti ovi softveri Dakky, al ja nemam 70 dolara za takvo sto…

B051LjKo
    Participant

Krek momče, krek čuda radi

Dakky
    Participant

Mlad je alazare, nije on cuo za Krek…

moby
    Guest

Doh!

Kakvo je to promicanje ilegalnog softarea! Mi smo kapitalisticki site, sve se placa! Nema price o open source-u, freeware-u i slicnom!

Ispricaj se ili lockam thread! 🙂

Dakky
    Participant

… ko govori o softveru..

B051LjKo
    Participant

Pričamo o krekerima 🙂

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.