Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Iako se radi o “hardweru” mislim da ovo nije primjereno mjesto za postati ovo pitanje, ali moram jer mi je svaka informacija kljucna i jako dobrodosla.

Krelac, ne znam di mi je kljuc od auta, a drugi, s kojim sam danas isao djir napraviti, je ostao zakljucan u bunkeru.

!opr019j2

Naravno, sva vrata su predhodno zakljucana…. tako da sad trazim “unlockera” odnosno “profesionalnog lopova” koji ce mi otkljucat vrata bez da razbijam staklo…

:smt022

Fiat Punto 2000. g…

Kolko moze kostati ta usluga otkljucavanja ili cu morati ici na skuplju

varijantu, razbijanjem stakla doci do kljuca…….

!shit

dakle ako znate nekog tko bi mi to mogao napraviti za par pivi ili lovu, javite…

tnx

BaXuZ
    Participant

probaj s listom pile, umetnes okomito izmedju stakla i vrata, potegnes prema bunkeru,i vuces prema gore, na nekim autima pali

ArMaDa
    Participant

Postoji tip na vezici koji to readi legalno i mislim da dode 200kn a mozes mu naci broj u tel imeniku pa probaj a ako ne onda prvom narkomanu kojeg sretnes reci da imas za sut u bunkeru ….

moby
    Guest

Tvoj auto je kao i vecina na nasim cestama dovoljno nekvalitetno napravljen [sta je u ovom slucaju prednost] pa bis uz pomoc popularnog lista pile i malo “feelinga” to mogao izvest dosta lako.

Metoda 2 bila bi posudjivanje sto veceg seta kljuceva istog proizvodjaca od poznanika…. mislm da fiat ko i VW ima siromasnu zbirku kombinacija.

Metoda 3 nadji prvog cigica u starom gradu i kupi od njega ciglu pa je baci u prozor.

Metoda 4 je spomenuto razbijanje stakla i to onoga koje je najlakse za zamjenit i sa najmanjim troskom…. bunker? ili mali leptiri iza zadnjih vrata ako imas 5 vrata

I najefikasnija metoda bila bi da otidjes do onog bravara na mrtvom kanalu i on ti to otkljuca za sitne pare u roku od: [govorim iz iskustva] ispod 5 sec. za prosjecno glupu bravu kakvu ima Ibiza.

B051LjKo
    Participant

POZOR, prije nego posegneš za krajnjom metodom, popularno zvanom CIGLA, NE ZABORAVI OSIGURATI STAKLA NA AUTU (da možeš), tako da samo prijaviš da ti je lokalni cigo bio marljiv noćas i trošak ti je u biti minimalan….

Meni je frend to napravio kad je skuzio da mu je crkao grijac zadnjeg stakla (popravag kojeg je za toticnog subarua novi kostao 1100 Eura, a u drekastom gradu poput Ljubljane odmagljivanje zadnjeg stakla i znaci nesto u zivotu)…. pa ga je sam popravio upravo, CIGLOM, i dobio novoga 🙂

d3uha
    Participant

Uzmi kacavid i iscupaj patronu od brave.

tako sam ja napravio kada sam isao surfati i zakljucao kljuc i stvari u pripizdini

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.