HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMPaaintball v2 [mali resume]

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

moby
    Guest

''

S obzirom da je pool koji sam postao pred tjedan-dva bio skoro pa jednoglasan s 14 – 2 omjerom ZA PAINTBALL, pitam se di su svi nestali….

Jedini koji smo se na kraju pojavili bili smo B051iljko i ja [skoro Troky].

Ne znam vasa iskustva, ja sam prvi put bio na paintballu i tek sad mi nije bas jasno sta sam do sada cekao. Sve ono na sta se mi furamo da je armija “realna” brzo zaboravis kad nakon vec 2 partije gledas drvo ispred sebe i ne da se pitas dali cu pretrcat a da me niko ne pogodi, nego “ima tu koje malo blize drvo da ne moram bas do tamo trcat , puf-pant!”. :@

Naravno bio sam sporo poretna meta Baxu i drugim “ustelanim” Farbo-kuglicarima, ali to je i bilo za ocekivat na prvom napucavanju x)

Sve predrasude tipa Dakkyja u stilu “je nebi, to boli” su vise manje neutemeljene jer…da kuglica boli ako:

1. dodje iz bliza

[decki su ok, ne istresaju svoje frustracije na pocetnicima] %-6

2. pogoti te pod pravim kutem, a kuglica NE pukne

[eto pogodila i mene u preponu i istina malo pecka. ali manje od uboda sitnog komarca]

i to je to!

Sad pitanje od 1.000.000$

Oce bit kakav Ri051 Paintball match ili da jednostavno prestanem pilit o tome na ovom forumu?

LittleCannon
    Moderator

Mozda ako mi javis malo vise od 3 minute pred polazak

BaXuZ
    Participant

ajde usitni koju sliku s turnira pa ju postavi ovdje

Dakky
    Participant

BTW ako je stvarno tako kako ti kazes… dao bi se i ja nagovorit… 🙂 A po sto i prvi put, kolko to kosta i sta treba uzet sa sobom?

BaXuZ
    Participant

znat cete detalje kad se odlucite ić

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.