Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

moby
    Guest

Majice su kod Trokyja, priprema ko mene. Sad ostaje problem kako napravit samu realizaciju [oslikavanje] jer eto vec je skoro utorak a kako sam danas cuo u petak se ne radi.

Nakon 45min razgovora/debate oko toga dali sito, folija ljepljenje slinom ili nekom trecom voo-doo tehnikom b051 i moby zakljucili su da to treba pustit onima koji se time bave i jednostavno odnest pripremu i majice u buky i pitat kako OVO mozemo stavit na OVO!

b051 radi ja, ja takodjer,… any1 available?

Kandidat ce dobit 15 finih majica i 1CD sa prikladnim logom, treba samo nac dobru dusu koja ce to namontirat na najdrazi nam plavi pamuk!

moby
    Guest

Hooah za suborca Grooa koji se uhvatio volana i izrade majica!

diGestive
    Participant

zao mi je ja nemrem…radim a i isao sam vec po god damn majice…

Groo
    Participant

Evo jos jedan problem.

Buky je na godisnjem odmoru do 9.1. i ja sam danas cijelo popodne proveo sa Dakkyem te poslije i sa B051ljkom kako bi dogovorili majice.

Majica nece biti. Takav je dogovor.

Ne zelimo dati novce za neke ultraturbomegasranje plasticne preslikace.

Da rezimiram. Majice su kod mene doma. Sutra pivau 21 u Time te onda dogovor sto dalje.

Zh0rZh
    Participant

Kad dolazis gore 🙂 ???

Dakky
    Participant

Ako se netko zeli pojaviti u ultra-mega-JEDNOKRATNIM majicama neka iznese svoj zahtijev ovdje jer ja SUTRA idem platit 50-100 kn (ili koliko vec je ) za JEDNOKRATNU majicu koju cu bacit u smece nakon turnira. Crvenu, naravno 🙂

Plasticni preslikac je ok za jednokratnu upotrebu…. i mislim da bi si kao klan trebali priustit 20kn za majicu i 50 kn za preslikac, makar ju bacili nakon turnira. Moje vidjenje stvari je to.

Ja bez obzira na ishod idem to sutra napraviti sebi, ako jos tko zeli ima do sutra vremena da mi javi.

BOSILJKO, HOCU JPEG od barem 1024×768 u 300 DPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! salji na admin@darjan.net !!!!!!

Please!!!!!!!!!!!!!!!

B051LjKo
    Participant

Eto ga Dakky, nadam se da si veličinom zadovoljan… jedino moraš sam promijeniti naziv iz opp force u opfor ali to i nije neki bed… Neću poslati nego ću je zalijepiti ovdje na forumu jer već dugo nisam. Za ime si sam izaberi font koji ti paše… !xyxwave !xyxwave !xyxwave !xyxwave !xyxwave !xyxwave !xyxwave !xyxwave !xyxwave

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 03 2006, 11:31PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

Btw, jeli ti slika dovoljno velika !blol

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 03 2006, 10:09PM ]</span>

Dakky
    Participant

preuzeto, mod moze prebaciti iz slike u link po volji

nego, da izbjegnem printanje nebulozne kolicine CRVENE boje, sto da napravim da mogu njima donesti predlozak a da nema crvenu podlogu, a opet da se ne izgubi bijeli obrub od slova?

Ako pobojam cijelu podlogu u bijelo nece se vidjeti obrub, a sumnjam da papir moze biti transparentan? 🙂

!incognito

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 03 2006, 10:18PM ]</span>

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.