Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ti skinuo galeriju ili je nestala bozjom providnoscu?

Ako si ti skinuo, onda vjerujem da si imao dobar razlog, ali ne mogu da ne pitam koji?

Troky
    Keymaster

Mogu ti i ja odgovoriti… pojma nemam zasto i kako je nestala, ali sada je opet u meniju.

d3uha
    Participant

Moby moze jedan prijedlog:

neznam kako drugi ali ja se izgubim kad kliknem na ‘click here to see list of new items’. Dali je to moguce rijesiti da pokaze samo prvi odgovor topica koji se pojavio nakon zadnjeg pregleda jer ovako kada mi baci sve topice rastrkano nerijetko kliknem na procitani topic

Troky
    Keymaster

Hm, pogledat cu ja to malo iako ne kuzim bas na sto tocno mislis jer kad ja kliknem na taj link onda mi ispise samo ono sto je novo od mog poslijednjeg posjeta stranici

BaXuZ
    Participant

meni izbaci npr 5 odgovora na jednu temu, pa tri odgovora na drugu itd

B051LjKo
    Participant

I jos jedna stvar kad se posta topic ili bilo kakav odgovor zasto te automatski ne baci natrad na taj thread, nego na praznu forum stranicu…

Zh0rZh
    Participant

Mozda bi bilo najlakse stavit na prvoj stranici pod “latest forum posts”, u stupcu ispod “lastpost” samo jos link na post (na proslom forumu je bila ta ful korisna ikonica 😉 ) uz link na usera kao sto je sad.

opcija:

posto tamo ispise samo tri zadnja posta , moglo bi se i u “list of new items” po istoj analogiji dodat ispis usera koji je odgovorio (ovako samo vidis da su u temi 3 reply-a, a ne znas od koga. Ako si jos slucajno na jednoj temi dao quick reply onda se stvarno izgubis)

zhorzh out

Dakky
    Participant

A zasto jednostavno nismo ostavili stari forum i na novim stranicama link na stari forum?

Troky
    Keymaster

Joj, joj… sad sam totalno zbunjen !dodge %-6

Jeste li mozda probali ovaj link?

Ako ste mislili na probleme s ovim linkom mogu napraviti da ne ispisuje duple topic-e.

@Zhorzh

Ja nigdje ne vidim “latest forum posts”… ili sam corav.

@B051LjKo

Pojma nemam. Pogledat cu.

Zh0rZh
    Participant

Ako ste mislili na probleme s ovim linkom mogu napraviti da ne ispisuje duple topic-e.

i to da.

@Zhorzh

Ja nigdje ne vidim “latest forum posts”… ili sam corav.

kada upises ri051.com prvo sto vidis je box sa naslovom “latest forum posts” –> tu bi bio zgodan link na last post

moby
    Guest

Dakle,

postoji jedan problem koji se bas nikakko ne moze rijestit zove se “hrpa ljudi”. Nikada nista nece bit dovoljno dobro da ce se bas svima svidjat.

E sad, Ono sa “Click here to see list of new items” u glavnom meniju je tako kako je [osim ako ne postoji koji mod i za to], drugo bi bilo forum. Kada kliknete na link FORUM pojavljuje vam se forum prakticki isti kao i svi drugi pisani u php-u. Svaki takav forum ima “Show new posts” na dnu glavnog popisa aktivnih foruma, koji ima istu funkciju kao i “show active topics” na nasem bivsem forumu.

Mislim da sam objasnio sve…. naglasak na MISLIM 😕

Troky
    Keymaster

Ajde vidite da li vam pase ova nova shema… sa zadnjim postovima sa desne strane i direktnim linkom na post…

d3uha
    Participant

daj moby ne ljuti se, ja sam zadovoljan sa stranicama nisam htjeo prigovarati nego samo predloziti…

moby
    Guest

Pa ja se ni ne ljutim….

Valjda tako zvucim ali apsolutno se ne ljutim.

Na kraju krajeva ja ovo radim u slobodno vrijeme i iz zabave, pa ako nekome ne valja neka se hvata posla….

diGestive
    Participant

@Moby: ne posla nego nek se vata motike

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.