Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

S obzirom na nase dogovaranje i kako to ide odlucio sam razmisljati umjesto svih vas i reci vam slijedece:

STO: Piva i dobro druzenje

KADA: Veceras u 9

GDJE: Nadjemo se u Opatiji u Mimozi, a onda samo bog zna gdje cemo

ZASTO: zato sto je to Troky predlozio, a tko smo mi da mu odbijemo prijedlog

Neodazivanje ovom pozivu bez valjanog razloga povlaci stegovni postupak i jedinstvenu novcanu kaznu u protuvrijednosti kasete pive, plativo i u limenkama, koja ce biti stavljena na raspolaganje Ri051 zajednici

B051LjKo
    Participant

pojma nemam kamo je Mimoza…Ali s obzirom da je vecina klanbovaca iz zapadnih krajeva pristajem na Opatiju…

BaXuZ
    Participant

ja sam u 17:00 na katamaranu za Rab, prema tome, uzivajte bez baxuza

Dakky
    Participant

Bosiljko oces me vozit? za nazad cu zadnjim busem osim ako ne zaglavimo negdje. i BTW di je mimoza

B051LjKo
    Participant

Hocu ako ti nije bed vozit se na motoru i ako ces mi dat pusu 🙂

Dakky
    Participant

je i necu

mozda doletim s busom onda.

jos me samo zanima di je ta mimoza i na kojoj stanici 32-ice treba izac

d3uha
    Participant

ja stizem a mimoza se sada zove san marco i treba izaci na trznici

d3uha
    Participant

e da, trebamo li doci svi u minicama ili mozemo i doslapat. Pitam ovo jer ako idemo poslije na neko shmensi mjesto nece me pustiti u fila slapama…. dogadjalo se

LittleCannon
    Moderator

ja stizem a mimoza se sada zove san marco i treba izaci na trznici

ne nego se ponovo zove mimoza i to vec dvije godine

Dakky
    Participant

ja cu doc u kezhual looku i to s dozom kasnjenja (moje isprike) i bit do 23.30 kad ide zadnji bus za ri…

Troky
    Keymaster

uistinu, gdje je ta mimoza?

moby
    Guest

Super to je za 22min a ja sam tek sad stigao nazad do servisa…. znaci +tush, +klopa, i ode hladno pifce….. 🙁

diGestive
    Participant

e jebiga….tako blizu a tako daleko!!…ja zedan a vi ispijate neznam koju rundu po redu. Naime, dok ste vi palcem brisali maglicu po pivskoj casi ja sam briso znoj sa svojeg cela,bio pred patch panelom hotela Bristol, krimpao kablovinu za tek postavljene AP-e i jebo mater onima koji nisu napravili odgovarajuce pristupne tocke do kablova u zidu, no anyway, trud je bio pocascen po zavrsenom poslu – uputio sam se via Matulji do naseg anarhiste koji mi je u svojem rastresenom izdanju predao posiljku – my new brand super schmensy logicni sklop MX 510 aka gejming pacov, tako da cim dodoh doma ubacih se u svetu armiju. Ljudi moji, osjecaj je neopisiv, parira osjecaju kad sam prvi put cuo blagodati Audigya..mmmm..BosiLjka, draga, potpuno razumijem tvoje rijeci odusevljenja a sada ih i zivim hehehe..a ga kenjam….Eto vec kad sam se raspisao moram pohvaliti i naseg predsjednika LC-a za 2 jako dobra posta sto bi rec sve sto si napisao je poprilicno kako je i bilo ALI u meni je i dalje doza misljenja da igra i nije bila 100% cista, no o tome drugi put…a..uf..eto Troky skripi ispred moje kuce….izgleda da ste upravo zavrsili sa pivom..heheh..ajt

LittleCannon
    Moderator

Da u pravu si da smo zavrsili sa pivom, medjutim imali smo i grande finale u vidu hamburgera u Lovranu, koji moram priznati i nije mi bas najbolje pao jer imam osjecaj kao da sam progutao grotu. Nista sto jos jedna piva ne moze rijesiti. Ajd uzdravlje.

Dakky
    Participant

“pao” ti je fenomenalno. 👿

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.