Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle s obzirom na slabu volju pri dogovoru za pivo opet cu morati despotovski odrediti vrijeme. Dakle gospodo pivo ce biti u petak poslije meca (cca. oko 10:30) u caffe baru Time. Terasa im je otvorena i vise nije tolika zima da se ne moze sjediti vani.

Onaj kome je to prekasno neka se ko’ kokos zavuce u krevet i neka ne zvoca. Znam za sigurnu dvojicu na pivi, dakle ostatak neka odluci

Dakky
    Participant

Sigurna trojica. Nadam se da ce me netko moc odbacit do grada u povratku.

RimtuTiTuki
    Participant

Ja nisam u Rijeci ovaj vikend, ali ako se nekako moze prebacit za sljedeci vikend garantirano sam tamo

Dakky
    Participant

Ja sam uvjeren da se mozemo dogovoriti za sljedeci vikend i izbjec sva diktatorska sranja 😉 Ali, opet ce bit nesto, tekma HRV ili nesto i opet se necemo nac

crono
    Participant

Ja dolazim u 10:30 u Vivu .

A možemo se ko oce nac i sljedeci vikend.

Evo prijavit cu se namec me moze neko pokupit poslje meca iz pravca grada prema kantridi?

B051LjKo
    Participant

Ma nije bed, samo ćemo se na terasi smrZnut kao piTckE, olinjale i ofucane…

Despote, što kažeš na River Pub, neće nas nitko tjerati radi od tri ujutro…. a u zadnje vrijeme nema niti gužve… atmosfera je puna magnezija…. ugodna, meka i rahla… A i ovi choBanjerosi bezPrijevozni mogu docviliti Fordom Tabanusom….

Dakky
    Participant

Ja sam protiv Rivera, osim ako nije u neko ranije doba.

S razlogom su upoznati oni koji prate hr.soc.grad.rijeka.

To je prefino za mene. Nikad me ne puste unutra.

diGestive
    Participant

moze River …

vidimo se u kad vec treba…

Dakky
    Participant

Ma daj jebo vas River di je Bavaria 0.25 cak 12 kuna… pol litre toceno je minimalno 20 kn (nisam se ni usudio naruciti)….

Na dvije bavarie mi se ni ne da dolaziti

(citaj: za 60 kn u riveru popijem 1,25L pive a u Timeu ili Vivi 2,00 L pive)

LittleCannon
    Moderator

Ma kakav River.

A viva je pretijesna

Nadjemo se svi u Timeu poslije meca

B051LjKo
    Participant

Do kad uopće radi Time…. Ako je Radno vrijeme do ponoći onda to slabo ima smisla….. racionalno gledano, ja prije 23 sata nisam dolje….

@Dakky
    opet ti je mozak brži od ruke, U Riveru je VP nekih 15kuna….

Dakky
    Participant

Time radi do ponoci, upravo zvao i pitao.

Meni je svejedno di cemo na pivu, ali moram jos jednom reci da mi se ne ide u River. Blizu mi je, ali mi je atmosfera totalno u kurcu i po meni definitivino nije mjesto za proslavu obljetnice.

(dodatak: zadnji put sam bio pred mjesec-dva i bilo je totalno krcato iza pola noci, svaki put je ista muzika – hitovi 80-ih i slicno i ne samo to, nego je bilo i glasno da se nije bas moglo pricati)

Puno bolja ideja bi bila npr. ceska pivnica na mrtvom kanalu ili ona stara-uvijekprazna pivnica Ucka u centru grada (bivsi Uncle George), doduse za ovu drugu ne vjerujem da rade iza ponoci dok Ceska radi do 0200 sigurno…

Ako bude toplo, mozemo i u Karolinu na terasu.

diGestive
    Participant

meni je u pivnici na kanalu nekako tmurna atmosfera kad smo vec kod toga …ali otkad je prostor bitan_?

a jesmo postali fine guzice u zadnje vrijeme,…

crono
    Participant

I di će mo onda?Nadam se da ce mo se 22:00 dogovorit!!

Dakky
    Participant

Pepich je potvrdio Time u 22.30

Ako se ne dogovorimo do tada za nesto drugo, to je mjesto okupljanja……

Iako radi do samo ponoci…… whatever, ako nam bude gust mozemo i do rivera produzit ali na iskljucivo festanje a ne i prichanje… 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.