Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

Daklem, do nedelje molim da se skupe pare za LAN, najjednostavnije je na pivi.

Dakky
    Participant

Molim da se uzme u obzir da preko tjedna ne mogu prisustvovati Saboru osim ako ne bude iza 22h … tj budete bar do 23h …

BaXuZ
    Participant

moj predlog je nedelja, 19:00, Time

d3uha
    Participant

moze

crono
    Participant

meni pashe

Groo
    Participant

Odgovara…..samo mislim da nam treba neki veci prostor od birca Time.

Dakky
    Participant

hemingway u rijeci…. bas jucer bio, u 22.50 je bilo prazno skroz, a radi do 5 ujutro… no ono sto je poanta je da bi nas 15 stalo bez beda…

B051LjKo
    Participant

Bojim se da sam nedeljom poslije 18 sati [po defaultu] zauzet tako da ćete se morati dogovarati bez mene… Ja budem već po nekome poslao noFce…

Troky
    Keymaster

Ja sam svaku nedjelju [po defaultu] zauzet…

BaXuZ
    Participant

hemingway u rijeci…. bas jucer bio, u 22.50 je bilo prazno skroz, a radi do 5 ujutro… no ono sto je poanta je da bi nas 15 stalo bez beda…

slušaj ljenčino, neki se ovdje dižu u 5 ujutro, a ako te treba pokupit nekamo, reci pa ćemo riješit, što se trokya i bosija tiče, oni ne trebaju prisustvovat, volio bi znat jedino oće li njonjo i zhorzh uplaćivat na račun unapred ili kako?

Dakky
    Participant

pa da u biti me i treba pokupiti, o tome se i radi 😉

Zh0rZh
    Participant

ja bi ako mozhe “on the face of the place” ili ako mi moze neko zalozit dotada (kao za majice)

B051LjKo
    Participant

ja bi ako mozhe “on the face of the place” ili ako mi moze neko zalozit dotada (kao za majice)

Mamicu ti jareću 😉 ti bi još u dug… bogami B051 nemre više u minus, jer se Njonjo već predbilježio (sa štovanjem)… Dakle ja rješavam sebe i njega… budem već nekome iskrcao noFce…

Groo
    Participant

Dobra vila Grujo ce namiriti tvoje racune :smt051

Zh0rZh
    Participant

Daklem b051 350kn + 100kn Lan + 160 kn clanarina do 12.mjes. = 610 kn.

Da li sam sto proustio ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.