HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportPnkBstrA i PnkBstrB

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Kao sto vec neki znaju, a neki vec kukaju, ova dva servisa u winXP-u za vrijeme igranja armije locu i 90% resursa. Na nasu srecu nisu potrebni biti upaljeni.

Naime novom verzijom PB-a odnosno uvodjenjem ova dva servisa htjelo sprijeciti kikanje igraca sa greskom ” Inadequate game privileges ” odnosno za sve one kojima user account nema admin ovlasti.

Sto to znaci? Znaci da ako ste admini na svojim vlastitim kompjuterima komotno mozete disejblati oba ova servisa i stvar i dalje radi normalno i normalno se mozete joinati na bilo koji PB enabled server bez straha od kikanja

KrLe
    Participant

Disejblati? Otvoriti procese i pogasiti ili postoji pametniji način!? u zadnje vrijeme iskazujem zavidnu razinu inteligencije…

Troky
    Keymaster

control panel -> administrative tools -> services

ILI

Start->Run… i upisati “services.msc”

onda u listi pronaći drekA i drekB, desni klik na properties, pa za startup type odabrati disabled, pa stop service, pa ok

B051LjKo
    Participant

BTW. Bez obzika na milozvuke upućene punkbusteru od moe strane u poslijednja dana ne mogu ne nahvaliti njihov support…. ne da su ažurni, nego JEBOTE….

http://www.evenbalance.com//troubleticket/update_ticket.php?ticketnumber=EB4333000131353&password=ae8805b6e3b8c8662eef5716923e57

Ganci
    Participant

moram priznat da je i mene jebo jutros dok sam igrao, i papao je 90% i vise resorsa, no moj dragi Intelich i njegova HT tehnologija su mi priustili da “skoro” neprimjetno igram i dalje…

B051LjKo
    Participant

Super je taj intel… Istovremeno igraš armiju, duboko analiziravaš punkbuster i pečeš jaja na cooleru :smt098

Ganci
    Participant

46*C na full load-u , uzeto u obzir da nisam cistio kantu vec pola godina i da na njemu ima prasine koliko ti imas kose ::D

B051LjKo
    Participant

Nije ni čudo…

PC-Rom [Službeno računalo romske nacionalne manjine]

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Ganci
    Participant

hahaha, zar je ovo bio pokusj vrijedanja?

LOL

e sinek sinek, ipak si taj koji je svoje ostavil na milost i nemilost opfora sinoc 😀

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.