HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – Mainpocnimo traziti drugu igru

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

ovo mi se sve manje svidja

http://aaotracker.com/thread.php?threadid=183029

bljahhhhh

Tipicno americki. Komercijaliziraj sto god mozes

Troky
    Keymaster

baš mi se ne da čitat… može li skraćena verzija?

KrLe
    Participant

Jel može server biti honour na prošloj verziji armije?

d3uha
    Participant

ovo potice I am rambo fore..

oni su prikupili feedback-e moš misliti gdje.. u osnovnoj mozda

a lik dva posta ispod pise I cant wait

LittleCannon
    Moderator

* Due to strong community feedback we have shortened the effect of the flashbangs. This effect may be cut by as much as half and would only be done to increase the fun factor.

* Where possible, and practical, we may remove some static meshes or map decorations in an attempt to increase frames per second and ease of movement.

* The time it takes to reload a weapon will be decreased slightly in order to speed up game play a little bit, in response to the great feedback we have gathered from everyone.

Ganci
    Participant

…we have shortened the effect of the flashbangs…to increase the fun factor

ma koji fuking FUN faktor?? ako oce fun faktor nek ode igrat tetris mame im naguzim!

Lamb-Lover
    Participant

Slažem se, to i ja mislim.

stvarno su jadni mamu im pred potomcima obezčastim!!

Ganci
    Participant

Slažem se, to i ja mislim.

stvarno su jadni mamu im pred potomcima obezčastim!!

Subota 05:50 ujutro ja moram radit danas (wtf?!?)

ali Lamb u made may day

mamu im pred potomcima obezčastim

:smt044

Odjebaus
    Participant

Na žalost, AA umire već duže vrijeme iz prostog razloga jer je ljudi više ne igraju. Čak i nekoliko LuDih majmuna su pljunuli 50 EUR i prešli na COD4, sad uživaju (moš si mislit) u HEADSHOT i MULTIKILL sranjima. Vidjet ćemo da li će gluposti koje namjeravaju uvesti u narednim patch-evima i novoj verziji 3 zabiti zadnji čavao u ljes Americas Armyja.

B051LjKo
    Participant

Na žalost, AA umire već duže vrijeme iz prostog razloga jer je ljudi više ne igraju. Čak i nekoliko LuDih majmuna su pljunuli 50 EUR i prešli na COD4, sad uživaju (moš si mislit) u HEADSHOT i MULTIKILL sranjima. Vidjet ćemo da li će gluposti koje namjeravaju uvesti u narednim patch-evima i novoj verziji 3 zabiti zadnji čavao u ljes Americas Armyja.

Ne prestaju ljudi igrati AA jer je COD4 i ine igre uber, već zato što se armija pretvara u govno…. Realno, nije se pomaknula s mjesta još od 2.5 verzije… Patchevi su sve rjeđi, netcode igre je govno… sve što su uveli je sranje (isuse kriste, djevice marijo ali šta je onaj hummvee)… LAG na serveru s 50 pinga i 10 igrača je normalan, cheatera nikad nije bilo više… i tako dalje, i tako dalje i tako dalje…. Fuj

Sada izbacuju klaš, fleš pretvaraju u petardu, reload vrijeme se skraćuje… Očito smatraju da je AA like igara na tržištu previše, i da nam svima treba još jeda FEAR ili Counter strike…. Blah… govno…

maloMORGEN
    Participant

A ne da cheatera ima ko u prici, nego niti ne pokusavaju sakriti to. Jos se smije i zajebava (i prati po serverima) ((neki ZAJEBANI_LOL)) I zbog takvih je otislo hrpa dobrih igraca.Ali sta ce te , igrica je besplatna(to sto krvavo radis da nadogradis komp i placas najskuplji internet nema veze)((koji uz to te ne jebe nego,nemam rijeci za opisati))Uglavnom slazem se da ovo vodi u krivom smijeru i mislim da je najbolje da na sve mape stave jednu stranu botove koji nece previse prigovarati o kampanju, bugovima i sl. sranjima pa ko voli ….. :smt024

Troky
    Keymaster

predlažem da se svi prebacimo na PAKmana… pa možemo vikendom baciti scrim sa LuDima… ko pojede više bobica je car 😛

B051LjKo
    Participant

predlažem da se svi prebacimo na PAKmana… pa možemo vikendom baciti scrim sa LuDima… ko pojede više bobica je car 😛

mislim da samo u igri PAKmana protiv ludih u startu izgubili… Možemo radise probati trule kobile…

LittleCannon
    Moderator

mislim da samo u igri PAKmana protiv ludih u startu izgubili… Možemo radise probati trule kobile…

Mislis na cukar i kafe 🙂

Super, neka tebi Ico skace na ledja, ja sam njezan i krhak

Ganci
    Participant

slazem se s inicijalnom idejom…

“sejv D armij vikend”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.