Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Svi zainteresirani neka se nacrtaju na TSu oko dogovora za polazak u 20.00 sati. Ja vjerovatno ne budem mogao prisustvovati, ali hej… mobiteli rulaju… !klofa

Troky
    Keymaster

Moj čovječuljak ne ide u VG. Entuzijazam je na nuli, volja također. Čak se povisila i doza radioaktivnosti.

Rado ustupam svoje mjesto Dakky-ju.

zvonzi
    Participant

dečki sretno tam 🙂

crono
    Participant

Ja idem samo neznam s kim? Bax koliko imas slobodnih mjesta, ja sam mali sicusni , i zgoljavi, valjda ima mjesta za mene?!

Osim Bax-a, bose i mene tko jos ide sigurno?

njonjo
    Participant

ja cu isto stisnuti skip….

Ganci
    Participant

evo mene nakon dva dana jos uvjek pere temperatura… po cjele dana samo spavam…

ali vjerujem da cu se dobro preznojit veceras kako bi zdrav dohajbao u VG

Zh0rZh
    Participant

Nazhalost i ja skipam. Iako sam bezbolno prezivio prelaz na euro (citaj 0 SIT = 0 EUR)

Groo
    Participant

Pass

BaXuZ
    Participant

hm sve više sumnjam u svoj odlazak

Dakky
    Participant

Me neither… unless ako netko ima volju slusati moje bljuzgarije, a koliko sam skuzio bas i nemate volju 😀

(da ne shvatite krivo, ne ide mi se jer sam jos veceras home alone, a to znaci pijanka do sitnih sati, a budjenje u 6 radi odlaska u goricu nema bas nekog smisla nakon pijanke jer sam uvjeren da gore navedeni razlog nikome nije ni bio nikada problem)

:smt030 :smt033

ArMaDa
    Participant

Pa i ja skipam lol Zhorzh za bezbolni prijelaz

BaXuZ
    Participant

daklem ostaju crono i bosiljko, koji mogu ić s forrestom, ja ću definitivno skipat, nakon podužeg razmišljanja, ne ide mi se na cugu u zagreb, a igrat se neće sigurno

crono
    Participant

Ja sam se cuo sa bosiljkom. Idemo ja i on sa foresterom, ako netko oce s nama neka zove siljka i dogovori!!

uber.zemo
    Participant

Zemo je tu, 051/264-553 trazite dominika

PS: postam jer vidim da vas nema previse (neznam koliko vas treba ic) pa ono ak fali “Gimme a Buzz” :smt023

PPS:WTF nemren se spojit vec duze vrijeme na ts…. !opr019hy

BaXuZ
    Participant

radovi u toku

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.