HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna ploca[poll] AA HCL izbor mapa

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

arctic i taiga meni pashu… moze i most SE…

dusk je gej. MP mi je bljak.

LittleCannon
    Moderator

Bosiljka, makar nas svih 18 glasalo za extrakciju i ti jedini ne, ima da sutis. To su nasi glasovi i ni na koji nacin nemas pravo utjecati njih. Propasce nam glasovi , big deal, jebe mi se.

Uostalom vec mi se pomalo kaka od ovolikih silnih priprema i pomnih biranja mapa, a trening cemo vidjeti pred 5 minuta pred mec.

Gospodo, da vam objasnim sistem glasovanja ili sami znate izabrati sto hocete, i da se kraju glasovi zbroje, pa kom’ opanci, kom’ obojci

Dodatak:

To sto se tebi ne svidja weapons cache i sto mislis da tamo saxamo, molim obrati se na statistiku, (zasto je vodimo uostalom) i vidjeti ces da nam je rezultat na WC 4:1. Meni to ne izgleda lose, tebi?

B051LjKo
    Participant

Odlično:

Dodatak: To što se znamo zakempati na A, ne znači da rulamo na Weapons Cacheu. Odgovorno tvrdim ekipa koja zna igrati WC probija kamp na A bez ikakvog problema…. a mi WC drugačije ne znamo igrati.

Zaključak, koga uspijemo dobiti na WC-u, na nekoj drugoj mapi ćemo ga rasčetvoriti. Ideja za izbjegavanje WC-a nije došla zato što bosiljak ne voli WC (dapače volim ga, mapa je dobra) nego zato što zna kako ga drugi ljudi iz HR AA communitya igraju…. a pritom ne mislim samo na tudume.

LittleCannon
    Moderator

Moram priznati da me je kopkalo pa sam isao i pregledati sve nase TWL meceve na weapons cacheu, sto znaci od 2003 do danas i znas koji je omjer? 15:15

LittleCannon
    Moderator

OK, sad vec guram prstic u supak i vrtim ga jako.

Nasa statistika kaze:

Mountain Pass omjer 0:3

TWL (od 2003 godine) 5:6

B051LjKo
    Participant

Suit your self, aj giv up…. let it be d vejjjjj it izzSZz [pjevušiti prilikom čitanja]

BTW. Statistika je kao bikini, puno toga otkriva no ono najbitnije…. skriva

njonjo
    Participant

glasah

Dakky
    Participant

nego po tome kako nam koja mapa leži…

Zaboravljas da nas ima skoro 20 i da ne leze sve te mape svakome jednako dobro/drago

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.