HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting point[poll] AAo tracker liga

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle prijave su otvorene i liga ce biti 6vs6.

Minimalno je imati 8 igraca na listi.

Takodjer ako se i prijavimo ne znaci da cemo igrati ligu jer ce se izvlacenjem odluciti koji timovi ce igrati.

U svakom slucaju glasajte pa da vidimo da li cemo se uopce prijaviti.

Dakky
    Participant

Apsolutno za. S obzirom da ovo nije jedna od onih “za vjecnu slavu” liga vec su materijalni dobici, poticaj je bas onakav kakav trebamo.

Odnosno, drugim rijecima, rado bi igrao svaki match i ne ce mi pasti na pamet izostati s nekog…

BaXuZ
    Participant

: jebiga decki ca da vam kazem.

kao sto rekoh neki imaju i drustveni zivot, nije mi bila namjera od 3 do 8 ostati gore, ali jebiga nit sam ja vozio nit sam imao utjecaja na to kad cu se vratiti doma tako da jebiga, prostite, nisam ja kriv. da da uvijek je tako ali jebiga.

nisam se prijavio na zadnjih cca 15 matcheva iako mi je bio gust bas iz razloga jer nisam znao da li cu biti doma. za ovaj sam se prijavio jer sam bas ZELIO igrati. i jucer se pokazalo da znam igrati tu mapu i da mi je stvarno gusht.

I JEBIGA ponavljam zajebo sam, nema druge nego da se vise UOPCE ne prijavljujem.

tako da ja glasam NE

MOD Edit

Dakky
    Participant

Moram priznat da ne kuzim cemu to vracanje u proslos?!

BaXuZ
    Participant

tiho budi, to je samo podsjetnik

B051LjKo
    Participant

JA sam vječni naivac….

B051LjKo
    Participant

Moram priznat da ne kuzim cemu to vracanje u proslos?!

Dakky, ti se meni stvarno drag… ali molio bih te da više zauzmeš stav… Ili ti je igranje mečeva na koje si se prijavio prioritet, (dakle izgovori zaglavio sam na pivi, jebo ti tu igru koja je važnija od pive, šta da radim bez prijevza sam na kastvu,… itd… itd … itd ne vrijede) ili ti se za iste u biti pljucka [igram ako baš ničega pametnijeg nema]…. Svakom se desi da se ne na meču na kojega se prijavio….. ali meni se desilo JEDNOM, i fakat se nisam stigao niti odjaviti, niti naći zamjenu… jebi ga desi se…. a to je bilo jednom… baci oko koliko sam mečeva odigrao…

Zaključak…. što god odlučio [koliko god nama trebalo što više aktivnih igrača], budi doslijedan i ne mjenjaj ploču kako vjetar zapuše…

Groo
    Participant

Moze

LittleCannon
    Moderator

Prijavljeni smo. Sad jos samo da nas izvuku…….

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.