Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Subjekt nas pita da li cemo otvarati regrutaciju?

Sto se mene tice, Pero je vec kao nas, tako da mu ja dajem prolaznu ocjenu, a uostalom vec pucaka sa nama nekoliko mjeseci.

Ipak kako se mi furamo na demokraciju, sa natruhama diktatorijata ide jedan bazen.

RimtuTiTuki
    Participant

Mislim da za ovo ne treba poll, al bi mu trebalo postavit uvjet da kupit mikrofon :smt023

Ganci
    Participant

hahaha, gUster NO MORE!!! 😀

moving on up baby, iam moving to the higher ground.

Troky
    Keymaster

!opr019ic

B051LjKo
    Participant

Tataratira… mislim da za šmekera poput ajkule vrijedi ponovo otvoriti regrutaciju…

hehe, baš me zanima kako će izgledati Ajkulina aplikacija… i tko sam ja pismo… hihi

Dakky
    Participant

A cekaj, Ajkula je u svom klanu vec 3 godine, nekako cisto sumnjam da je voljan prelaziti u nas…..

Ajkula
    Moderator

Vjeruj mi ,teskog srca sam napustio klan .

Ekipa je prva liga. Klan nisam napustio zbog nekih problema s njima nego zbog vas.

Uvijek sam govorio (sto Bax moze potvrdit) da nikad ne bi usao u neki hrvatski klan osim mozda Mad Naders ili Ri051.

Nakon onog lana kod Baxa , i igranja s vama, cuge u Tajmu , odlucio sam se djojnat k vama.

Hvala sto ste mi dopustili nosit Ri051 tag. Bit ce mi cast.

Groo
    Participant

:smt006

Lamb-Lover
    Participant

:smt006

crono
    Participant

Dobro dosao Pero!!! SAd jos samo moras mic nabaviti!!

Hooah

Ajkula
    Moderator

hehe ,imam mic na slusalicama.

Malo mi je bedara pricat u mic ,posto mi je komp u dnevnom boravku pa je uvijek neko ovdje,sestra , stara …

Stara bi mislila da sam lud sta pricam sa kompom u stilu : Drz ga lijevo , Nedaj desno,Baci bombu..:P

Dakky
    Participant

Malo mi je bedara pricat u mic ,posto mi je komp u dnevnom boravku pa je uvijek neko ovdje,sestra , stara …

Pa objasni staroj.

Ja sam se za probu proslo ljeto spojio sa laptopom na TS iz ACI marine Murter, i to iz kafica u kojem je bilo 20 ljudi. Fora, nisam imao ni slusalice ni mic, vec sam dizao laptop u zrak i govorio u ekran (u integrirani mic)…. pa zamisli kako je meni bilo tek…

Ganci
    Participant

poz Ajk i dobro nam dosao…

enjoy 😀

BaXuZ
    Participant

ohohoho, koga ja to vidim u nasoj maloj zajednici, ajde ajde, Perice, vec ti je vrijeme bilo da nadjes neke online/live prijatelje, ovi samo online nisu dobri za zdravlje, ovi live ce ti doc u kuce kod majke da se predstave, pa ce majka radit kolace i mesa i pive, pa cemo svi donest kompjutere kod malog perice i takooooo

Groo
    Participant

Jebote Bax sve si pogodio !opr019gh

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.