Već je bilo govora o tome i ranije, ali mislim da poradi najnovijeg izljeva mentalnog proljeva od kojega smo svi oboljeli zaslužuje još jednu rundu diskusije. Postoje tri nezavisne liste AASA, najliberalnija (banovi na osnovu PBSSa isključivo [weljo je iznimka izgleda]) i najveća, ACI (ne znam, novost za mene) i AON, koji navodno banaju za sve živo. S obzirom da gro Ri051 klana čine tukci koji o postavkama servera ne znaju previše, izbor unije prepuštam Trokinji i Pepiću, a raspravu o potrebi iste cijelokupnoj Ri051 zajednici. Upalio sam i bazen, pa nek se ljudi odluče…
Još jedna sitnica, treba isprobati da li se ona dva analna exploita mogu isfurati i ukoliko server vrti exploit ender. Ukoliko ga isti blocka, možda je vrijeme da ga izvadimo iz naftalina. Pogasimo sve one pizdarije tipa “no 203 in first decade of 21 century”, fast start, zabranjeno kopanje nosa prilikom dubljenja na glavi i ograničimo istog na sjebavanje doublebindova i analnosti kao što su fast swap&kanoćal jadnost” i slično… naravno pod pretpostavkom da se isti moža na navedeni način konfigurirati…
PS. Moratorij za pristupanje AASA-like savezima imaju Pepiæ i Trokinja jer bi se oni s time trebali jebati, a ako im se neda fakat ih nema smisla bièem goniti…