HomeForums[Ri051] Members OnlyServer[poll] AntiCheat savezi…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Već je bilo govora o tome i ranije, ali mislim da poradi najnovijeg izljeva mentalnog proljeva od kojega smo svi oboljeli zaslužuje još jednu rundu diskusije. Postoje tri nezavisne liste AASA, najliberalnija (banovi na osnovu PBSSa isključivo [weljo je iznimka izgleda]) i najveća, ACI (ne znam, novost za mene) i AON, koji navodno banaju za sve živo. S obzirom da gro Ri051 klana čine tukci koji o postavkama servera ne znaju previše, izbor unije prepuštam Trokinji i Pepiću, a raspravu o potrebi iste cijelokupnoj Ri051 zajednici. Upalio sam i bazen, pa nek se ljudi odluče…

Još jedna sitnica, treba isprobati da li se ona dva analna exploita mogu isfurati i ukoliko server vrti exploit ender. Ukoliko ga isti blocka, možda je vrijeme da ga izvadimo iz naftalina. Pogasimo sve one pizdarije tipa “no 203 in first decade of 21 century”, fast start, zabranjeno kopanje nosa prilikom dubljenja na glavi i ograničimo istog na sjebavanje doublebindova i analnosti kao što su fast swap&kanoćal jadnost” i slično… naravno pod pretpostavkom da se isti moža na navedeni način konfigurirati…

PS. Moratorij za pristupanje AASA-like savezima imaju Pepiæ i Trokinja jer bi se oni s time trebali jebati, a ako im se neda fakat ih nema smisla bièem goniti…

RimtuTiTuki
    Participant

Hmmmm… iako sam glasao za “Da, svakako”, vishe bi htio da se moj glas vidi kao “Da, ali ajmo prvo vidjet sta i kako”

Al odluka bi trebala bit definitivno od Pepića i Troky…

B051LjKo
    Participant

Kako sam znao da će picajzele odmah naći problem u referendumskom pitanju… Što se tiče “ajmo probat pa vidjet” taktike, Cigo se velikodušno ponudio dati nam skripte i liste na isprobavanje…

BTW. I ja sam glasao za [da ne bude tajno glasanje neka svi pisanom riječju oplemene svoje rezloge odabira]

Ja koji sam prvi bio protiv exploit endera se trenutno hvatam za svaku slamku koji bi makar mogla prorijediti gamad koja hara po public serverima, prsti im se osušili i jaja užegla…

njonjo
    Participant

ja isto za

KrLe
    Participant

Ja ne razumijem o čemu se priča, malo sam neuk…

B051LjKo
    Participant

Skraćena verzija glasi, pristupiš jednom od protugamad saveza i oni te hrane (svakih par dana refreshanim) listama sa uhvaćenim cheatieriam i isti automatski po spajanju na server bivaju iscipelirani s istoga. Također dobivač cvar/čmar điđe miđe koje čeprkaju po playerima koji igraju i traže znakove varanja. Ostalo je beyond my ability to understand/dont care….

Bitno je naglasiti da je članstvo besplatno…

BaXuZ
    Participant

Od svih servera koje koristim,na omiljenim mapama, preferiram ACI, AASA je mozda i dobra al su mi se zamjerili s weljotom

B051LjKo
    Participant

A jebi ga, Weljo je sam kriv…

Dakky
    Participant

molio bih da se poll restarta jer sam zajebo stvar. klikno sam vote i nije htjelo otvorit stranicu pa sam klikno jos par puta pa je priznalo 6 glasova u nemam stava pa sam iso dodavat glasove u da svakako da vratim omjer kakav je bio prije nego sto sam sjebo pa mi sad vise ne zeli primit

sve u svemu jedan veliki za*eb

sorry 🙂

LittleCannon
    Moderator

Dakky ti bi i cekic pokvario

@Bosiljko

Exploit Ender, been there,done that. Jutros u 4 sata sam se i ja hvatao za slamke i nazalost ispravlja samo neke expliote ali kanocal+pljuca ne.

btw, vise se ne zove Exploit ender, nego Admin Assistant

Dakky
    Participant

:smt046

:smt075

H.T.Get
    Participant

ja sam za sve sto moze kikati, spaliti kompjuktor, odrezati ruku, stogod govnima jednim usranim. Eto…

B051LjKo
    Participant

@Bosiljko

Exploit Ender, been there,done that. Jutros u 4 sata sam se i ja hvatao za slamke i nazalost ispravlja samo neke expliote ali kanocal+pljuca ne.

btw, vise se ne zove Exploit ender, nego Admin Assistant

A daj šta daš…. jebi ga… Samo mi je izrazito bitno da ne jebe kod quick starta (koji više ne radi, a penalizira ga) jebi ga ostala mi navika i 203ca…. Za sve drugo mi se pljucka, neka ih jebe…

nego Pepić, nismo još čuli tvoje mišljenje o AASA/ACI/AON?

B051LjKo
    Participant

@da pogodim dakky, tvojih je ovih 7 u nemam mišljenje i 1 u protiv, ili se “protiv” osoba nije izjasnila…

Dajte ljudi, kad je pool već haknut napišite koju riječ…

Dakky
    Participant

Dajte ljudi, kad je pool već haknut napišite koju riječ…

:smt021 :smt046

samo ^^ mogu rec !!!

sorrrry jos jednom !opr019g7

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.