HomeForums[Ri051] Members OnlyServer[poll] Cmizdravci

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Igrom slucaja dok smo danas ja i Troky isprobavali PBSS i jos kojesta, server je prebacen na Coapsed Tunnel radi testiranja. Medjutim u roku od svega par minuta server se napunio i 2 sata kasnije jos uvijek je pun. E sad u ovom postu ne mislim lobirati za CT kako je vec netko pomislio nego bih vam skrenuo paznju na pojavu koju sam dozivio na gotovo svim mapama, a moje strpljenje je danas kulminiralo natom istom CT-u.

Naime masa igraca osjeca se pozvanim kreirati vlastita pravila na tudjem serveru i pritom srati drugima kako treba igrati. Konkretan primjer od danas bi bilo sranje nekog igraca( zaboravio sam ime) kako se ne smiju bacati flashice. Kako smo na starom serveru svasta isprobavali, a izmedju ostalog bio je i exploit ender oko kojeg smo imali podijeljena misljenja. Priznajem ja sam cak u to vrijeme mislio da je to dobra stvar, medjutim sada vidim da je to gusilo igru isto kao sto gusi igru bilo kakvo pravilo koje direktno utjece na igru pojedinca ( koristenje cheatova i exploitova ne ulazi u tu kategoriju)

U biti sto je pjesnik htio reci sa gore navedenim. Htio je reci da bi pjesnik vrlo rado stavio pravilo na server koje bi glasilo da nema pravila, odnosno da na nasem serveru nema nikakvih restrikcija po pitanju bacanja flashica, spamanja i inih drugih radnji koje mogu zivcirati igrace bez mozga koji svaki put rushaju i ginu od gore navedenog.

Molim vas glas

PS ah da takodjer bih volio da cmizdravce nakon druge opomene kickate ( sad ste svi player admini zar ne Bosiljko? !voodoo )

Troky
    Keymaster

!opr019ic

LittleCannon
    Moderator

P.S.S. ah da onaj cmizdravac je letio nakon druge opomene i na moje iznenadjenje imao sam opcu podrsku ostalih

Groo
    Participant

!opr019ic !opr019ic

Dakky
    Participant

!opr019ic !opr019ic !opr019ic !opr019ic

nadam se da kampiranje ulazi u to “nema pravila” !opr019h4

KrLe
    Participant

afirmativ

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ja sam definitivno za, pravila tipa 203-ce tek nakon 20 sec i sve slicne su glupost, netko ti ih moze prodat foru na spamu jedan put, ali nakon toga znas sta se sprema, pa fino pricekas i krenes.

Jedino bi mozda stavio da nema kikanja ako je admin na serveru.

PS a i cinjenica je da 90% nas nebi moglo bez spama na extrakciji :smt077

Dakky
    Participant

i da nas 1% ne bi moglo bez kempanja na extrakciji he he

RimtuTiTuki
    Participant

i da nas 1% ne bi moglo bez kempanja na extrakciji he he

:smt046

moby
    Guest

Thumb UP!

ArMaDa
    Participant

P ja je nebi ni igrao igrao da nema deli roofa .lol

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.