Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Dječaci mili, ovaj vikend je turnir u GOrizi…. Kako je dotična u tri pizde materine, a i loši su vremenski uvjeti, mislim da nema smisla maltretirati vozača da vozi natrag nakon iscrpljujućg turnira (i ostane trijezan na istome) stoga sam za opciju spavanja u gorizi. Možemo tražiti prenoćipte (koje bi izašlo odoka 100tinjak do 150 kuna, mada mislim da je najbolja opcija ćoriti u onoj grijanoj učionici; vreća za spavanje i gomila pivi će učiniti druženje dražesnim i ja glasam za tu opciju…

Molio bih sve da još jednom potvrde kretanje da se mogu formirati ekipe

LittleCannon
    Moderator

Apsolutno za povratak natrag nakon turnira.

Groo
    Participant

Ukratko…..

Kako sam bio kod Welje pred nekoliko tjedana te sam ga upoznao sa doticnim turnirom u Gorici, odlucio je i on doci na isti.

E sad

Predlozio je spavanje u njegovom stanu (zivi u Dugavama, za neupucene to je Novi Zagreb odnosno prvo naselje kad iz Gorice kreces u centzar ZG).

Problem je te prirode….spavalo bi se na podu sto nije nikakava razlika od spavanja u ucionici ali smo barem na toplom.

Izjasnite se o ovme jer bi trebali ponovo razgovarati sa njime da vidimo oko aktualnosti ovog pitanja.

Dakky
    Participant

meni svejedno, odgovarala bi mi i ucionica i druzenje uz pivu u istoj

B051LjKo
    Participant

Ukratko…..

Kako sam bio kod Welje pred nekoliko tjedana te sam ga upoznao sa doticnim turnirom u Gorici, odlucio je i on doci na isti.

E sad

Predlozio je spavanje u njegovom stanu (zivi u Dugavama, za neupucene to je Novi Zagreb odnosno prvo naselje kad iz Gorice kreces u centzar ZG).

Problem je te prirode….spavalo bi se na podu sto nije nikakava razlika od spavanja u ucionici ali smo barem na toplom.

Izjasnite se o ovme jer bi trebali ponovo razgovarati sa njime da vidimo oko aktualnosti ovog pitanja.

Malo je nezgodno što će nas biti poprilično (čitaj osam po svim najavama za sada) pa bi moglo biti tijesno…

BTW. Učionica ć biti grijana…

LittleCannon
    Moderator

A ti bas zapeo za ucionicu !blah

diGestive
    Participant

nikako za povratak nakon turnira – ostajemo, opijemo se, prespavamo, ispijemo kavu, idemo na kolektivno ispraznjenje nakon kave pa put putujem kuci svojoj 🙂

B051LjKo
    Participant

A ti bas zapeo za ucionicu !blah

Ma čisto iz iskustva…. bit ćemo maximalno smoreni jer će turnir završiti oko 3 ujutro po svemu sudeći (a možda se drugi krug održi i sutra jer znamo da će organizacija biti katastrofa); u rijeci mi se nije dalo voziti na pećine a kamoli 200 kilometara dalje, uostalom sjeti se sebe, glavobolje i općeg stanja organizma kad si hitao kući…

zašto glasam za učionicu, pa jednostavno, ne moramo tražiti dotični pansionu sitne noćne sate (niti banuti u njega u recimo 2 ujutro), ne moramo opterećivati nikoga da nas (9 kretena) strpa u isti stan, a i bit će to prilika za intimno druženje na finom tvrdom podu….

Spavao sam u više navrata u učionicama (ah ti stari sportski dani) i nije neki bed, preporuka je uzeti luftić…

LittleCannon
    Moderator

Recimo to ovako, ja se osjecam malo prestar za spavanje po podovima bilo kakvih ucionica i nemam niti zrnce volje da to cinim sada. Ja jako volim armiju i bilo sto vezano uz nju, ali toliko daleko ipak necu ici. Jos uvijek nisam !zz_crazy

BaXuZ
    Participant

rijeseno, gun spava kod welje, a ostali proizvoljno

B051LjKo
    Participant

Recimo to ovako, ja se osjecam malo prestar za spavanje po podovima bilo kakvih ucionica i nemam niti zrnce volje da to cinim sada. Ja jako volim armiju i bilo sto vezano uz nju, ali toliko daleko ipak necu ici. Jos uvijek nisam !zz_crazy

A dedica naš siroti, samo reci !amen i slušamo te; demokracija se po tko zna koji put pokazuje kao sranje od sustava…

BTW. klošarenje ti je u biti super i čini čovjeka mlađim !banana

nego momci mogli bi za koji dan, recimo sutra na pifce da prodiskutiramo malo o smislu života uživo…. nismo već neko vrijeme…

Groo
    Participant

BTW. klošarenje ti je u biti super i čini čovjeka mlađim !banana

Oko ovoga se slazem…….gdje ces lijepse stvari od ispunjenog duha.

nego momci mogli bi za koji dan, recimo sutra na pifce da prodiskutiramo malo o smislu života uživo…. nismo već neko vrijeme…

I oko ovoga se slazem. Da se dogovorimo tko s kime i kada krece u Goricu.

B051LjKo
    Participant

Joj skoro sam zaboravio:

Da partizani četrdeset druge nisu spavali po šumama i gorama svi bi mi danas njemački pričali !jumping0004

LittleCannon
    Moderator

Joj skoro sam zaboravio:

Da partizani četrdeset druge nisu spavali po šumama i gorama svi bi mi danas njemački pričali !jumping0004

Da si ti bio i jedan dan u vojsci shvatio bi zasto cijenim komoditet kreveta.

Da zavrsim u duhu narodnih izreka:

“Ne ‘drijesi gaca onaj koji se sapuna nasagibo'”

Groo
    Participant

Da si ti bio i jedan dan u vojsci shvatio bi zasto cijenim komoditet kreveta.

There there………nije uopce bilo tako strasno.

To sto si odmalena bio sminker u dusi te nikako nisi pripadao onom rokersko/punkerskom (citaj:klosarskom) klanu koje sa bocom ribara spava u parku to je vec druga prica.

Mada , nikad nije kasno. Predlazem da odemo gore i da napravimo jebanje keve. Da nas se pamti kao oni ludjaci iz Ri051 klana.

E tada bi se moj duh osjecao pun i mladenacki.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.