Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

zahvaljujuci sinocnjoj grmljavini, konektam se na 33,6 kbps sa zeninog kompjutera, mogu Vam rec da je to jedno divno iskustvo, kad postanete svjesni koliko je ”Stella Superbrziinternet” ustvari dobar. Crko mi je naime DSL modem, Zimenz a-100, USB. Molio bi cijenjene i uvazene kolege iz klana koje se bave prodajom i servisom doticnih da me prosvijetle po pitanju daljnjih akcija. Zvao sam tehnical support i uspjesno prijavio kvar, no kako cujem od nekih povjerljivih izvora, modem je u mojem vlasnistvu i vrlo je izgledno da ce mi nas dragi T-com ”ponuditi” da kupim novi. Postoji li rezervna solucija, odnosno radi li koji jevtiniji modem sa Stellom, ili cu biti prisiljen dati nofce simpaticnoj (citaj sisatoj) Stelli. Unaprijed zavaljujem! Big BaxuZ.

Troky
    Keymaster

Obrati se meni… ako nije crko CPU u modemu postoji mogućnost da se spasi

LittleCannon
    Moderator

Koliko znam ti placas najam modema svaki mjesec, sto znaci da nije tvoj. Imao sam nekoliko slucajeva da sam ljude uputio na teh. podrsku i uredno im je bio zamijenjen, doduse stvar se znala otegnuti na tjedan dva, ali ipak bio im je zamijenjen.

Dakky
    Participant

inace i da je u tvojem vlasnistvu jasno je da ti ga nece zamjenit i ako ima garanciju, jer je udar groma visa sila.. moj savjet- kupi si kakav adsl routercic, za cca 300 kn , i lijepo spoji i zenu i sebe na njega i uzivajte oboje u blagodatima “superbrzog” interneta

LittleCannon
    Moderator

Vrag mi nije dao mira i isao sam kopati po papirima koje sam dobio od njih, i izgleda da su tvoji izvori bili u pravu. Modem je stvarno tvoj. Tako da bih zamolio da zanemaris moj gornji post

BaXuZ
    Participant

odlicno, pozitivni feedback, uz sve to jos mi je danas keptejn diGe telefonski podesio LAN, pa mogu citati poštu u svom outlook expressu i tipkati na svojoj tipkovnici. dakle, počkam support, ako kažu menjamo, super, ako kazu kupuj od nas novi, ja njima ko vas jebe, imam ja troky-a . ADSL ruter, sta on radi, ko neki splitter pa dva kompa idu preko Stelle na net, sta se onda desava, upload, download, simultano, brzina, bandwidth? Jel da žena otvori account na armiji, joj ne, ona igra mahjong, nema kamperske ni rusherske navike. 🙂

d3uha
    Participant

blago tebi meni je uz modem i monitor otegao papke

LittleCannon
    Moderator

blago tebi meni je uz modem i monitor otegao papke

A ovo pises po sjecanju? :p :p :p :p

BaXuZ
    Participant

uzeo je brzi tecaj Braille-a

Deki
    Participant

..samo pazite da ne bi grom pocheo udarati po WI-fi antenama, kako je krenulo…..

…a inache router ti daje mrezhu i, da, routa IP adrese sto znaci , da ti bandwith oscilira, ako oba compa sishu. Ali ne brini, za armiju ti je uvijek dovoljno i 64 kbs.. x) 🙂

LittleCannon
    Moderator

LOOOOOOLLL, jebo te Braille, skoro sam umro od smjeha, nesmijes mi to raditi covjece !ill !amazed !amazed :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

BaXuZ
    Participant

ha, tigrovi moji, stigo barba iz t-coma, poslala ga Stella, i zamjenio modem u garantnom roku, i gle cuda, veceras sam opet na blizzardu

Dakky
    Participant

svejedno, ucini uslugu sebi i zeni i kupi dsl router, to ti je modem i switch (hub) u jednom i na njega prikopcas oba kompa i onda se dijeli bandwith ako si u istom trenu na netu (npr oboje skidaju po 192 kbit/s simultano). Ako je jedan ugasen ili ne koristi net, naravno, onda cijela veza otpada na drugog….

moby
    Guest

Eto ako ti treba/želiš DSL router imam ti ja D-linka 604 za 300kn, [meni treba jedan sa VPNom]. Znaš di me možeš nać.

BTW – kad smo kod groma i paklova idem po jedan takav slučaj danas. Zvala me žena da joj je EXPLODIRAO dvd medij u pežilici!! :p

više datalja kad budem vidio to čudo…

LittleCannon
    Moderator

svejedno, ucini uslugu sebi i zeni i kupi dsl router, to ti je modem i switch (hub) u jednom i na njega prikopcas oba kompa i onda se dijeli bandwith ako si u istom trenu na netu (npr oboje skidaju po 192 kbit/s simultano). Ako je jedan ugasen ili ne koristi net, naravno, onda cijela veza otpada na drugog….

Hmmmmm. Router za usb modem. To bih volio vidjeti

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.