HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[poll] HITNI BAZEN glede sutrašnje tekme…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Izjasnite se molim lijepo i potvrdite (ne)dolazak!

(napomena: rostilj sutra nije u planu)

Dakky
    Participant

Ja dolazim sigurno.

BTW Ako rostilj nije u planu, da narucimo pizzu ili nesto… jel uopce vozi koji restoran pizzu u onaj kraj….

I molio bih broj onog jeftinijeg taxija jer cu doma taxijem vjerojatno 🙂

Edit: i Zoks dolazi vjerojatno negdje oko ponoci, ko zadnji put, samo ovaj put moli bez zajebancije sa puskom :smt021

I trokx kad ce slike??? daj mi ih mailaj ili nesto pa cu ih ja na svoju galeriju stavit online (darjan.net/galerija2 ; gost/pregledavanje)

KrLe
    Participant

ja potvrdjujem dolazak, bolja polovica će vjerovatno kasniti, značajno kasniti…

napomena: uz shmeck iznenadjenje hrana neće biti jako potrebna…

ispravak, bolja polovica nece kasniti.

Dakky
    Participant

Nadam se da je to iznenadenje ipak neka klopica jer nevalja pit na prazan zeludac

KrLe
    Participant

Daki, mislim da su ovih dana po gradu picili neki taxiji koji po danu za 5 km uzimaju 13kn? Jesam li ja to sanjao ili?

Dakky
    Participant

vjerojatno si sanjao

LittleCannon
    Moderator

nazocan, bez prikolice

Groo
    Participant

Nema me

Dobru zajebanciju zelim

i

da

Idemo HRVATSKA

RimtuTiTuki
    Participant

Daki, mislim da su ovih dana po gradu picili neki taxiji koji po danu za 5 km uzimaju 13kn? Jesam li ja to sanjao ili?

Nisi sanjao, bilo je nesto o tome u novinama, mislim da je cak 11krznasa bilo u pitanju, Rijeka od pred tjedan dva ima jedno 4-5 dodijeljenih koncesija za taksi, od kojih je ovo najjeftinija…

Dakky
    Participant

ima neko broj tel..

crono
    Participant

Ja sam sesad vozio u tom taksiu od 13 kn . Dakle stvarno postoji a imam i kurvu od 300 eura ako neko oce!!!!

crono
    Participant

Ja bi sutra dosao, samo radim u petak 12 h tako da za mene nis od lumpovanja

Dakky
    Participant

just a thought, a da se preselimo u neki kafic pogledat tekmu i navijat skupa s masom ? npr. u Rijeci: Karolina, Belgijska pivnica… ili kakav Monokini u Opatiji ili negdje drugdje di ima projektor i puuno rulje za derat se, vjerojatno bi gust bio jos veci

Troky
    Keymaster

ne laprdaj

KrLe
    Participant

Ja ne bih, meni je ovo vise nego ok.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.