Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author

moby
    Guest

S obzirom da kisa ne pada bas svaki dan ko pred koji mjesec. Sunce grije za popiz&^$^ mislim da je vrijeme da organiziramo duuuuugo spominjani PAINTBALL!

Dakle, Bo5iLJak hvataj se organizacije jer mi slim da ste ti i bsXsuZ jedini kompetentni po tom pitanju…..

Predlazem POOL sa pitanjem idem – ne idem pa da konacno zapucamo jedni protiv drugih u zivo !amazed !amazed

Eto prijedlog je tu pa fatajte se posla…….

LittleCannon
    Moderator

Adversus solem ne loquitur (tm. by nexus) 8)

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri May 20 2005, 02:46PM ]</span>

Groo
    Participant

Ubrojite i mene.

diGestive
    Participant

znaci trebalo bi razmisliti i o kotizaciji za pivo, pivo, jos piva i mesinu koju cemo sa gustom probavljati nakon potrosene energije..

Groo
    Participant

Nemozes misliti samo na hranu i pice diGe. Nekad se jednostavno samo trebas trositi.

BaXuZ
    Participant

ja sam u dramalj otiso praznog zeluca na turnir i od igranja zaboravio jest sve dok nisam doso doma u 22:00

BaXuZ
    Participant

uglavnom da skratimo pricu, zasad nas je 5 zainteresiranih ukljucujuci mene, ali mene ne mozete racunat ja cu vam bit sudac jer mi je fragrate na paintballu jedno 100 puta veci nego vama svima skupa u armiji, ajmo jos trojica i eto jedan krasan 4 vs 4, i onda mozete birat izmedju sume na pulcu ili starih mlinova u kanjonu rijecine, posto volite CQB mislim da nije tesko odlucit

BaXuZ
    Participant

ustvari imam ja i bolju ideju, kako bi vam se svidjelo izazvat VX-ovce na 4 vs 4

Troky
    Keymaster

i ja sam za. nisam to jos probao… a mogao bih 🙂

Groo
    Participant

ustvari imam ja i bolju ideju, kako bi vam se svidjelo izazvat VX-ovce na 4 vs 4

Sta Deđu i Steljta?

MOZE

Groo
    Participant

Mislih reci Dedju

Dakky
    Participant

ja ne bi igrao jer mi se zbilja ne da i picka sam i ne zelim bit pun modrica ali bi isao na rostiljanje 🙂

LittleCannon
    Moderator

Ja sam za, ako fali cetvrti dobrovoljno se javljam, vrlo rado cu obojati nekaoga 8) 8) 8)

B051LjKo
    Participant

uglavnom da skratimo pricu, zasad nas je 5 zainteresiranih ukljucujuci mene, ali mene ne mozete racunat ja cu vam bit sudac jer mi je fragrate na paintballu jedno 100 puta veci nego vama svima skupa u armiji, ajmo jos trojica i eto jedan krasan 4 vs 4, i onda mozete birat izmedju sume na pulcu ili starih mlinova u kanjonu rijecine, posto volite CQB mislim da nije tesko odlucit

Vidi ga mali, kako se napuhao (nema ti marker ACOG sinko !amazed ); ako budes sudac necu imati zadovoljstvo napuniti te malenim kuglicama…. smrc, ja sam za mlinove i rostiljic… I ako nas bude 8, VX nam je nepotreban!

BaXuZ
    Participant

newsflash!!! na danas odrzanom turniru 2. kola hrvatske regionalne paintball lige na otoku Rabu, prvo mjesto osvojio je X-treme Rijeka na chelu sa svojim legendarnim kapetanom BaXuZ-om, u ukupnom poretku, X-treme dijeli prvo mjesto sa Pirates Crikvenica. Slijedechi event je 12.06 u Crikvenici gdje se igra treche kolo HRPL-a u sezoni 2005.

Toliko o malom napuhanom bez ACOG-a.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sun May 22 2005, 10:08PM ]</span>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.