HomeForums[Ri051] Members OnlyServer[poll] Serverske postavke

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle procitajte pitanje i dajte odgorvor, takodjer izjasnite se da li da ponovo bacimo u zivot ideju o realisticnom serveru. Napominjem da se uzme u obzir da nam server ne sluzi gotovo nicemu i da rijetko tko od nas igra na njemu.

Meni recimo je genijalno igrati na serveru bez ikakve pomoci, a posebno bez death messagea

RimtuTiTuki
    Participant

A sto se mene tice, kad vec eksperimentiramo sa honorom, mozemo i sa realityem… dapace bilo bi zanimljivo probat

Groo
    Participant

!opr019ic

B051LjKo
    Participant

Ja sam za…. Prijedlog min 45 honora (juhica) i default (bez reallitya) postavke jer mrzim nedefoltizirane servere…. ali prihvatit ću mišljenje većine….

KrLe
    Participant

Ja u zadnje vrijeme ne igram, ali mi se svidjaju prijedlozi

crono
    Participant

Meni zvući dobro

H.T.Get
    Participant

Slazem se s honor limitom, a sto se tice reallitya, vise volim vidjeti tko je poginuo..tada znam otprilike otkuda dolazi op4. Najcesce igras sam, s nepoznatima, tako da nema povratne informacije sto se i gdje dogadja.

Isto prihvacam misljenje vecine 🙂

d3uha
    Participant

s obzirom da ja najvise visim na aa u zadnje vrijeme sve opcije mi pasu. Volio bi probati igrati bez dm ali bi mozda bilo fora da onaj koji napravi kill svome timu javi na radio ‘enemy down’ automatski. Se to moze postimati?

moby
    Guest

ali bi mozda bilo fora da onaj koji napravi kill svome timu javi na radio ‘enemy down’ automatski. Se to moze postimati?

uuuuu DOOOBRAAAA!!!

Ovo mi zvuci jako interesantno!

DM off i skripta koja vikne Ennemy Down bi mi bi definitivno skok prema realizmu. :smt066

LittleCannon
    Moderator

a da jednostavno napravite bind za enemy down, uostalom topla voda je vec otkrivena pa ucesnici sinocnjeg vrlo zanimljivog sessiona su to stiskali po defaultu. Cak je islo i do kombinacija sa stranom svijeta ( enemy down, north)

d3uha
    Participant

koj kurac si ti stalno nadrkan. to je bio prijedlog jer nisam do sada vidio da ljudi za vrijeme gejma previse koriste team radio

LittleCannon
    Moderator

koj kurac si ti stalno nadrkan. to je bio prijedlog jer nisam do sada vidio da ljudi za vrijeme gejma previse koriste team radio

Ti nemozes imati 5minutni session u komadu, pa vjerovatno nisi stigao cuti “Enemy down” 😉

Zasto si ti pomislio da sam ja nadrkan to mi je jos uvijek nedokucivo. :smt017

d3uha
    Participant

Ti nemozes imati 5minutni session u komadu, pa vjerovatno nisi stigao cuti “Enemy down” 😉

Zasto si ti pomislio da sam ja nadrkan to mi je jos uvijek nedokucivo. :smt017

LOL a znas ti koliko ljudi zgine u 5 min a od sto glasa glasa cuti nije preko TR.

Zh0rZh
    Participant

Jebiga….

u RL ne znas je li umro dok ne provjeris 😉

odnosno dok ne pitas “report in”

offtopic

Sto se tice bindova.. jel se moze preko exec komande podjesavat graficke/audio settinge ili samo radio?

Recimo da bi imao na tipki “O” bindano exec xyz.txt a u njemu nes tipa Contrast 9; Brightness 6 itd.

Onda bi mogao imat par bindova za fast switching za na blizu/daleko :smt115

LittleCannon
    Moderator

multiple command binds, koliko ja znam su zabranjene punk busterom, sto bi reklo da bi te kiknulo pri jednoj takvoj egzekuciji.

Najbolje otvoriti noob account i provjeriti u praksi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.