S obzirom na enorman broj prijavljenih igrača, moglo bi se desiti svjetsko čudo pa da na trunir odemo s čak dva tima. Eh sad, s obzirom na instituciju Ri051 klana, mislim da bi trebali obilježiti svoj boravak u Gorici (koji će po mojem mišljenju zbog neposredne blizine Zagreba biti veći od turnira u Rijeci) na način da se turnir shvatimo kao još jedan Ri051 event; dakle stavke koje treba razmotriti ili sam ih ja vlastoručno donio…
1. Izrada majica; kako sam apsolutno siguran da će se 4 dana prije turnira turnira naći nekoliko ljudi koji će se čuditi kako to da opet nitko nije ništa napravio glede majica, dajem vam rok do 20.12. Ukoliko se do dotičnoga datuma nitko ne potrudi oko istih Bosiljak će o vlastitom trošku i inicijativi izraditi za sve učesnike turnira čuvenu “VRHUNSKI ŠMEK” majicu..
2. Atmosfera, s obzirom da će neorganizacija na tom turniru sasvim sigurno biti apsolutna katastrofa, moramo se potruditi zabaviti u međuvremenu,nekako zabaviti; a kako bolje nego uz pivo, rakiju (grujo jel ima još koja litrica bućkuriša kojeg pečeš sa majkom), čvarke (e ovaj put neću zajebati) i ako je ikako moguće nekim prijenosnim kazićem da se veselimo…
3. Detaljnom analizom i dubokoumnim razmišljanjem zaključujem da će ovaj jednodnevni turnir sa ukupno 80tak prijavljenih završiti oko 4 ili 5 ujutro, stvarno nema smisla vraćati se nazad isti dan pa ne bi bilo glupo potražiti smještaj u blizini održavanja trurnira. U zagrebiu valjda postoji nekakav Hostel a u najgorem slučaju možemo istlačiti organizatora da u vrećama odćorimo u jednoj od učionica škole (ne bi mi bilo prvi put)…
4. Apsolutni VRHUNSKI ŠMEK bi bio da u pauzi za ručak organiziramo roštilj u dvorištu škole. TReba nam jedan roštilj sa nogarama, vreća ugljena i vrećica treski. Mali je problem što je to malo dodatne zajebancije ; ali jebi ga, i partizanima je bila dodatna zajebancija 4 godine trčati po šumama, a da se nisu potrudili svi bi mi danas njemački pričali, pa mi se čini da cilj u ovom slučaju opravdava sredstvo…
5. Nevezano za Event, iznimno sam zadovoljan sa odigranim mečem protiv ASF-a natamburali su nas; svi igraju jako opako, i imaju preko 90Honora; službeno možemo reći da je teško da postoji bolja pipa ekipa a opet nas nisu satrali; izgubili smo, ali kad bih pucao u nekoga on bi pao, a ne udijelio misteriozni headshoot; ZAKLJUČAK; slijedeći put kad dedica potegne izjavu “dečki stvarno dobro igraju” posuđujem onu specijalnu cipelu od baxa i gađam gdje sunce nikad ne sija…