HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting point[poll] TWL last man standing ladder

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

diGestive
    Participant

evo noviteta, slijedeci tjedan otvara se jedno-tjedni turnircic za EU i NA. Broj prijava je ogranicen na 32 klana (32 za EU i 32 za NA) i mape su pre-defined. Sve ostale informacije mozete dobiti ovdje a mislim da bi se bilo lijepo okusati u jednom takvom tournamentu, normalno za nas vrijedi da 7 igraca treba potvrditi 100% igranje jer moj iNsekt ovaj instinkt mi govori da je vrlo moguce da se opet pojavimo kao 5v6 i sl. ajt pa da cujem misljenje…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Da i NE, razlozi poznati redakciji

B051LjKo
    Participant

Grrrrrr opet mi nije postao thread GRRR GRRR GRRRR, uredno sam kliknuo reply to thread i PENIS. S obzirom na predivnost mapa (jedan Mauntain pass je unutra na primjer, a i pipa) mislim da nas kapetan odmah mora prijaviti da ne bi slucajnoispusili mjesto…

A sad jos da dopisem remake propalog posta, Dakle, inace bih bio protiv, ali kako u zadnje vrijeme nema nikakvih meceva i kad to povezem s tri cinjenice

– u zadnje nas vrijeme igra podosta

– na dva meca mozemo racunati na grooju

– ovo traje samo tjedan dana

JA SAM ZA!!!!

<span class=’smallblacktext’>[ Edited uto lip 14 2005, 11:37 ]</span>

Dakky
    Participant

Apsolutno za! Pogledajte samo Last session history na trackeru od klana, pa skoro svi su igrali tj bili online u zadnjih 2-3 dana iz cega bi se dalo zakljuciti da nam nece biti problem skupiti 6 igraca za meceve!

diGestive
    Participant

prijavio sam nas na 6vs6 last man standing !!!

i zakasnio za 5min..tako da sam dobio slijedeci odgovor

The tournament already reached its maximum number. The teams now have time till saturday evening to get their rosters up to minimum 6 players, otherwise they will be removed. In case that happens:

You are backup team number #1

regards,

_Carter

TWL AA EU League Admin

<span class=’smallblacktext’>[ Edited sri lip 15 2005, 12:13 ]</span>

B051LjKo
    Participant

E jebi ga

dar_mar
    Participant

HITNOOOOO!!!!!

moramo skupiti min 6 igraca za danas NAVECER, naime UPALI SMO U LAST man STANDING TOURNAMENT!!!! i podaci su slijedeci

!!!!! MAP= PIPELINE 6 vs 6 !!!!!!!

Server Name: PTwars

Server IP: 82.138.226.134:1716

Join Password: nobejum

Rcon Password: twlmo

Match Time: 6/20/2005 9:00:00 PM

imao sam problem sa GMAILom i nisam vidio jucerasnji mail !!!

posto sam ja u Ljubljani molio bi prvog koji ovo procita neka kontaktira telefonski ostalu ekipu i proslijedi naredbu!!!

idite na TWL i prijavite se jer moglo bi biti kasno, vremena se IMA 1h prije prvog meca.

Mail koji sam dobio izgleda ovako>>

Congratulations,

your teams were added to this tournament and now you have time till 1 hour before the first match ON MONDAY to get all your players in the roster. The roster will be locked at that time and you will have no chance to add more players afterwards.

good luck and have fun in the tourney,

jorz keptn diGestive

<span class=’smallblacktext’>[ Edited pon lip 20 2005, 04:49 ]</span>

dar_mar
    Participant

nemojte zaboraviti na CDC, za svaki slucaj evo i linka !!!

daunloudaj me ovdje

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.