HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMPolujavno pismo diGestivu

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ako ti nesto ne ide nemoj forsirati. Ne samo da si odabrao isti dan za mec, nego si isti sat odabrao. Vec si mij ednom obecao da se neces mijesati u organizaciju meceva radi istih stvari, i eto ga opet.

A ako te organizacija stvarno veseli, onda se barem potrudi provjeriti da li ima vec najavljenih meceva da se izbjegnu ovakve situacije. Ovako ispadas krajnje neozbiljan i veoma daleko od uloge za koju pretendiras

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

diGestive
    Participant

zahtjev odbijen – oba meca nisu bila acceptana i nisam ja potvrdio vrijeme….

S druge strane, posto vidim da se trsis na mene u zadnje vrijeme mogao bi biti azurniji i znati da je mec trebao biti ugovoren prije 4 dana. …

vidi ovako ja necu taknuti vise TWL i zamoliti cu te da mi ugovoris sve meceve za 2v2 ladder….pa vise nece biti ovakvih situacija……isto vrijedi za AA ladder….

ouer en aut

LittleCannon
    Moderator

Trsi ti se bog od tvoju guzicu a ne ja, a ovo niti je bio zahtjev niti zapovijed nego molba. Lijepo sam ti rekao jos prosli put da treba samo pogledati postojece meceve i uskladiti datume i to je sve.

Sto se tice twl 2v2 laddera, ja se nisam prijavio tamo niti ga igram, a bogami nisam ga niti htio. Posto nemam nista protiv, niti imam pravo imati nesto protiv bilo cega u klanu, da se igra taj ladder vasa jedina obaveza vas trojice na tom ladderu je bila uskladiti datume, jer da to nije potrebno igrala bi se 6v6 ljestvica odavno. Medjutim ako hoces ugovarati cu meceve in 2v2 ladderu i vjeruj mi ove stvari se nece desavati.

P.S. Sram te bilo ako mislis da bilo sto imam protiv tebe u zadnje vrijeme/bilo kada/ikada

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Dec 13 2005, 01:08PM ]</span>

Groo
    Participant

Jebote diGe kako si ti izreagirao ovdje. Kao pubertetlija. !tuctuc

LG ima pravo kad je rekao da on ne igra 2v2 ladder. To je ladder tebe,mene i b051ljka. Zasad.

Problem je jedino taj da ce oni igrati 4v4 ladder u postavi skracenoj za 2 igraca i LGu se nece dati traziti tih 4 kad je do sada sveukupno prijavljeno 1 (slovima:jedan).

EDIT: dodana boldana rijec

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Dec 13 2005, 01:42PM ]</span>

diGestive
    Participant

nema smisla da pokusam objasniti. Mogu samo reci da sam gledao datume i odabrao utorak i srijedu … meanwhile Srijeda je potvrdena na 4v4 – sta da radim _? eto ..necu dirati vise nistaaa!!!

PS: ne ljutim se nego mi ne pase odredena doza zajebancije u zadnje vrijeme to je sve

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.