Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Opet smo igrali 3vs4 i nisam zadovoljan nimalo…. Predlažem kaznenih 30 bodova u statistici za svaki meč na kojem se prijavljeni igrač ne pojavi; dajte barem odjavite taj glupi meč ako već ne možete stići na njega; da barem probamo skupiti tu šaku jada potrebnu za igru… a busamo se u prsa da bi igrali 6vs6…

Kao da nije dosta što smo igrali protiv Bridge klana sa 5000 sati nego nas je moralo jos biti i troje….

Neka odgovorni reporta loss 1-7 (da da jednu smo i dobili)

Dakky
    Participant

vidio sam kasnije da si me zvao, sorry nisam mogao doc ali se nisam ni prijavljivao…

Troky
    Keymaster

Ispričavam se na izostanku s match-a. Imao sam privatni problem koje jednostavno nisam uspio odgoditi 🙁

@B051LjKo
    : Da li je netko vodio statistiku? Tko se jos nije pojavio s obzirom da nas je bilo 5 prijavljenih?

B051LjKo
    Participant

Meč smo odigrali Groo zoks i ja…. ja sam probao voditi statistiku ali sam ubrzo odustao (nakon pune jedne runde u kojoj smo čak bili u pozitivi 🙂

Daj molim te osposobi onu skriptu koja šalje poruke sat vremena prije meča i naštelaj je da šalje poruku SVIM članovima; onima koji su zajebali meč prije zaspamaj inbox sa barem 10 komada;

Dakky
    Participant

Ne, nemoj to raditi. Nisam se prijavio na match jer sam znao da necu moci igrati i jer mi se nije igrala ta mapa. I zasto bi onda dobio sms? Nije mi problem brisati sms ali ne vidim smisla…

B051LjKo
    Participant

I zasto bi onda dobio sms?

Zato što sam ja :smt077 tako rekao …. puno manje ćeš se ti nervirati dok budeš brisao taj sms nego nas par koji smo stalno na mečevima kad nam netko fali !pms… Za kaznu dakkyu :smt061 slati duple poruke da slučano ne bi propustio navijanje :smt026 …

!opr019kc daKKy

Dakky
    Participant

!YeahRight

KrLe
    Participant

To sa sms-om bi bila prva liga!

Troky
    Keymaster

to sa SMS-om je na starom siteu funkcioniralo bez problema, ali izgleda da sam samo ja to koristio 🙂

uskoro cu prebaciti to i na novi site.

Dakky
    Participant

i meni je to bila vrhunska stvar, dva puta sam zaboravio na match i 2 puta me to spasilo…

KrLe
    Participant

Ja nisam ni bio svjestan te fore!

B051LjKo
    Participant

to sa SMS-om je na starom siteu funkcioniralo bez problema, ali izgleda da sam samo ja to koristio 🙂

uskoro cu prebaciti to i na novi site.

I aktiviraj je za sve brojeve iz imenika… Desi se da nekome iskrsne sranje pa da ne stigne na meč, ali sramota je da se od nas 18 u bilo kojem trenutku ne moze skupiti 4 za danima unaprijed zakazan meč. Ovako će se barem (da dakky i oni koji nisu prijavljeni ali su doma) znati kada je meč i ne bi nikome smio biti problem spojiti se 3 minute na TS čisto da vidi da li fali jedno grlo…

Dakky
    Participant

Bolja ideja je da se donese deklaracija kojom svatko u 6 mjeseci mora imati minimalno 4 odigrana matcha, inace leti iz klana. Pa nek se slobodno ne pojavi na prijavljenom matchu kad zna kakve su konsikvence…

I ne moze ju aktivirati za sve brojeve iz imenika, moze samo za one koji imaju aktiviranu email-to-sms uslugu, i to npr. znaci da ako meni posaljes email na 38598329149@sms.t-mobile.hr – da cu ga primiti u obliku sms-a na mobitelu….

BaXuZ
    Participant

jel se naplacuje ta usluga ili njena aktivacija

RimtuTiTuki
    Participant

Ja nisam ni bio svjestan te fore!

Niti neces bit dok ju Tele2 ne uvede. Zasada samo Vip i T-mobile… :smt012

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.