HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainPonuda, cijene i baljezganja oko DSL-a u nas….

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #1180

  B051LjKo
  Participant

  Mislim da već svi znaju, ali eto… stiglo danas na mail…

  – Priopćenje za medije –

  Zagreb, 1. lipnja 2007. godine

  Ponovno sniženje cijena – ovaj puta 50% !

  Flat rate pojeftinio 300%, surfanje dvostruko brže za istu cijenu

  Optima Telekom je ponovno, već nakon samo mjesec dana, spustio cijene širokopojasnog pristupa Internetu. Razlog pojeftinjenja leži u činjenici da je Optima Telekom raspetljao lokalnu petlju u 40 gradova u Hrvatskoj, pa je time tržišni potencijal ADSL korisnika utrostručen.

  Zato se npr. svim korisnicima koji su do sada surfali osnovnom brzinom od 512 kbit/s, brzina udvostručila na 1024kbit/s, što je 100%-tno povećanje brzine. Mjesečna naknada za pakete OptiDSL-a od 2, 3 i 4 MB su u prosjeku pojeftinili 50%. I osnovni 2 GB-ni paket je doživio 25%-tno pojeftinjenje odnosno pojeftinio je s 20 kn na 15 kn. Oni korisnici koji žele imati neograničen Internet promet kroz cijeli mjesec, dočekali su 300%-tno smanjenje flat rate pristupa koja iznosi samo 50 kn.

  Ove cijene se odnose na sve OptiDSL pakete, ali vrijede i za korisnike koji imaju dovedenu Optiminu optičku mrežu u kućanstvo ili ured tj. vrijede za pakete Broadband to home i Broadband to office.

  Misija Optima Telekoma je biti drugačiji i donijeti dodanu vrijednost hrvatskom čovjeku. Mislim da prednosti sve liberaliziranijeg tržišta koristimo brže od ostalih, pa smo zato i ponudili cijene 50% jeftinije od najvećeg konkurenta, zaključio je Damir Bokšić, član uprave Optima Telekoma.

  #12508

  B051LjKo
  Participant

  BTW. naravno meni nije dostupno…. Krletu primjerice jest… kao i sve drugo… Krle majke ti provjeri jer možeš dobit doma 100MBtni link od Singapur Onlinea- ili japanskog NTT DoCoMo-a…

  #12509

  Dakky
  Participant

  I meni je doma sve dostupno, i Iskon 10mbit i Amis, i Optima i Metronet……..

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.