HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaPoskupljenje clanarine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Nazalost s obzirom na broj clanova i trosak servera, konzensusom na klanskoj pivi donijelu smo nepopularnu odluku o podizanju clanarine sa dosadasnjih 30 Kn na 40 kn. Za sada kako stvari stoje to bi trebalo biti dostatno za redovno odrzavanje servera.

Nova clanarina se primjenjuje od 01. 06. 2006.

Jos jednom, osobno mi je zao, ali ako zelimo imati server ovo je jedini nacin.

B051LjKo
    Participant

Da i ja nešto dodam…. s obzirom da klan ima članove koji ne rade, mislim da bi bilo u redu d se uvedu dvije tarife, radničke i nerdničke… da izbjegnemo nelagodu ljudim koji trenutno objektivno nemaju novaca…. Tipa 20 ili 30 za vucibatine, i 40 za konje koji (nažalost) rade….

BTW. Baja prvi daje primjer koji stupa na snagu odmah, tko je prvi na Ri051 listi plaća 50 kuna ( i ovogodišnjoj i ukupno; nadajmo se da će uskoro biti dvojica 🙂 )

Dakky
    Participant

Onako iskreno, tko ne radi osim mene i Zoks-a ?

LittleCannon
    Moderator

BTW. Baja prvi daje primjer koji stupa na snagu odmah, tko je prvi na Ri051 listi plaća 50 kuna ( i ovogodišnjoj i ukupno; nadajmo se da će uskoro biti dvojica 🙂 )

Bez obzira na tvoj pateticni pokusaj suptilnog podsjecanja na trenutno stanje ljestvice pitao bih te koliko je taj prijedlog stimulativan? Dakle tvoja logika je ako igram bolje placati cu vise.

B051LjKo
    Participant

HE he ljudi nakon 6 pivi dobivaju svakakve ideje dakle….

S obzirom da Veliki kralj mesija i idejni vođa ne bi došao tamo gdje jest bez svesrdne pomoći svojih suboraca, čini mi se u redu ideja da nesebično žrtvovanje kolektiva radi pojedinca treba biti nagrađeno [he he al sam ga nasrao :-)]… Veliki kralj mesija i idejni vođa će i tako unovčiti svoju slavu i popularnost stoga je red da se barem mali dio sredstava od sklopljenih sponzorskih ugovora vrati u koletviv [he he i još malo]

Da pojednostavim, iako je nastao u pijanstvu, moram priznati da mi se prijedlog reverzibilne psihologije sviđa :-)…

LittleCannon
    Moderator

U biti i meni je trebalo otreznjenje da shvatim pozadinu tvog prijedloga. Pa zar si toliko napunio gace i toliko ti je stalo da zadrzis prvu poziciju da bi to placao. !sere

Neumoljivost tijeka vremena radi protiv tebe i uzivaj jos malo na tom prvom mjestu jer neces dugo trajati.

Pravi vlasnik te pozicije se uskoro vraca i traziti ce ono sto mu pripada bozjom voljom, a tko si ti da prkosi svevisnjem :smt059 :smt080

B051LjKo
    Participant

U biti i meni je trebalo otreznjenje da shvatim pozadinu tvog prijedloga. Pa zar si toliko napunio gace i toliko ti je stalo da zadrzis prvu poziciju da bi to placao. !sere

HE he…. dobraaaaa :smt077 , ništa bolje za dobar duh i popunjene match rostere od fine i zdrave kompetitivnosti… 🙂 !kuhar

BTW. oftopic… Upravo sam ubo četvrtu tastaturu !klofa u zadnjih 10 dana… Nažalost G15 ima prevelike dimenzije i premali enter da bi došla u obzir pa sam se zadovoljio s obučnom Logitechicom i po prvom sudu je odlična… Za samo 100 kuna ima jako ugodne tipkice i klasične multimedijalne điđe miđe…

juuhhuhuuu idem malo puškarati 🙂

PS. Dedica, dok se ne uozbiljiš i vratiš se armiji na barem sat dnevno ništa od povratka na nekadašnje pozicije !peca

LittleCannon
    Moderator

!opr019jd Zlato mamino, buci buci buci

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.